Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Pátranie po nezvestnej osobe

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove vyhlasuje pátranie po nezvestnej osobe:

SOUKUPOVÁ Tamara, nar. 28.2.2003, trvale bytom Ul. Dlhá 29, Bardejov – Dlhá Lúka.

Menovaná mala byť toho času umiestnená v Diagnostickom centre Lietavská Lúčka, okr. Žilina, odkiaľ ju však na dočasnú dovolenku dňa 23. 06. 2017 osobne vyzdvihla jej babka a s touto spoločne odišla do miesta svojho trvalého bydliska v Bardejove. Dňa 24. 06. 2017 v čase okolo 08,45 hod. bez vedomia svojej babky odišla z miesta svojho trvalého bydliska autobusom do Bardejova a odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu. Nezvestná mala pri sebe svoj cestovný pas a čipovú kartu SAD. Mobilný telefón nemá.

Popis osoby: je vysoká 165 cm, vzpriamenej zavalitej postavy, má zelenohnedé oči, dlhé rovné hnedé vlasy.

Popis oblečenia: naposledy mala na sebe oblečenú čiernu sukňu, krátke maskáčové tričko a obuté mala svetlosivé topánky.

Zvláštne znamenia: na bruchu má vertikálnu jazvu po operácii v dĺžke cca 4 cm a pri pravej kľúčnej kosti má výrazné materské znamienko.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej Tamare Soukupovej oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva PZ Bardejove, t. č. 0961 84 3371, Obvodné oddelenie PZ Bardejov, t. č. 0961 84 3705 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení resp. na linku 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK