Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

My sme Prešov si vyžiada uzávierku Hlavnej ulici

Kvôli podujatiu My sme východ / My sme Prešov bude v sobotu 15.7. uzavretá Hlavná ulica. Cestná doprava i mestská hromadná doprava bude premávať po náhradnej trase.

Údaje o uzávierke:

Doba uzávierky: 15.07.2017 /sobota/ v čase od 10.00 hod. do 24.00 hod.

Dôvod uzávierky: uskutočnenie podujatia „My sme východ/My sme Prešov“

Druh uzávierky: úplná

Úsek uzávierky: Hlavná ulica v úseku od križovatky s Jarkovou ulicou po križovatku s ulicou Svätoplukovou

Dĺžka uzávierky: cca 700 m

Podmienky stanovené mestom ako cestným správnym orgánom:
Úsek cesty MK Hlavná ul. sa môže uzavrieť najdlhšie na dobu povolenú týmto povolením. Žiadateľ je povinný vykonať všetky dostupné opatrenia, tak aby skrátil dobu uzávierky a cestu uviedol do pôvodného stavu.

Obchádzková trasa: Cestná premávka bude vedená po priľahlých komunikáciách na ul. Duklianska, Vajanského, Grešova, Masarykova, Levočská, Remscheidská, Okružná a Štefánikova.
Počas uzávierky Hlavnej ul. bude MHD presmerovaná po náhradnej trase cez ul. Levočská, Remscheidská, Okružná, Štefánikova a Masarykova. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou. Dopravný podnik mesta Prešov a.s. zriadi dočasnú zastávku „len na výstup“ na ul. Remscheidskej cca 150 – 200 m za križovatkou s ul. Levočskou.

Prílohy
My sme prešov - uzávierka Hlavnej ulice
pdf
1996,5 kB
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK