Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

Termín rekonštrukcie je známy, rátajte s obchádzkou

V dňoch 19. až 21. augusta budú ŽSR rekonštruovať železničné priecestie na trati Kysak – Plaveč. Oprava priecestia si vyžiada úplnú uzávierku v oboch smeroch v dotknutej časti Levočskej ulice, premávka bude vedená po obchádzkovej trase.

Oprava priecestia si vyžaduje úplnú uzávierku cesty I/18 Levočská v trase Levočská - Duklianska v mieste železničného priecestia obojsmerne.

Obchádzkové trasy povedú po miestnych komunikáciách Obrancov mieru – Požiarnická – Urbánkova obojsmerne. Ako doplnkové trasy budú v smere východ – západ vyznačené trasy Čapajevova – Komenského – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká a Nám. Mieru - Sabinovská – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká.

V opačnom smere ako doplnková trasa bude slúžiť trasa Volgogradská – Mukačevská – Čapajevova – Bjornsonova – Sabinovská.

S uzávierkou je potrebné rátať v dňoch 19. až 21. 8. 2017. Počas prác na železničnom priecestí bude v dotknutom úseku cesty I/18 Levočská usmernená automobilová doprava dočasným dopravným značením, aby bola v maximálnej miere zabezpečená plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

Práce na oprave železničného priecestia sa v dňoch 14. až 16. augusta dotknú aj úseku Pavlovičovo námestie, obchádzka povedie po priľahlých komunikáciách.

Mohlo by Vás zaujímať
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK