Utorok, 28. máj 2024
Meniny má Viliam | zajtra Vilma

Termín rekonštrukcie je známy, rátajte s obchádzkou

V dňoch 19. až 21. augusta budú ŽSR rekonštruovať železničné priecestie na trati Kysak – Plaveč. Oprava priecestia si vyžiada úplnú uzávierku v oboch smeroch v dotknutej časti Levočskej ulice, premávka bude vedená po obchádzkovej trase.

Oprava priecestia si vyžaduje úplnú uzávierku cesty I/18 Levočská v trase Levočská - Duklianska v mieste železničného priecestia obojsmerne.

Obchádzkové trasy povedú po miestnych komunikáciách Obrancov mieru – Požiarnická – Urbánkova obojsmerne. Ako doplnkové trasy budú v smere východ – západ vyznačené trasy Čapajevova – Komenského – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká a Nám. Mieru - Sabinovská – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká.

V opačnom smere ako doplnková trasa bude slúžiť trasa Volgogradská – Mukačevská – Čapajevova – Bjornsonova – Sabinovská.

S uzávierkou je potrebné rátať v dňoch 19. až 21. 8. 2017. Počas prác na železničnom priecestí bude v dotknutom úseku cesty I/18 Levočská usmernená automobilová doprava dočasným dopravným značením, aby bola v maximálnej miere zabezpečená plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

Práce na oprave železničného priecestia sa v dňoch 14. až 16. augusta dotknú aj úseku Pavlovičovo námestie, obchádzka povedie po priľahlých komunikáciách.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK