Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Termín rekonštrukcie je známy, rátajte s obchádzkou

V dňoch 19. až 21. augusta budú ŽSR rekonštruovať železničné priecestie na trati Kysak – Plaveč. Oprava priecestia si vyžiada úplnú uzávierku v oboch smeroch v dotknutej časti Levočskej ulice, premávka bude vedená po obchádzkovej trase.

Oprava priecestia si vyžaduje úplnú uzávierku cesty I/18 Levočská v trase Levočská - Duklianska v mieste železničného priecestia obojsmerne.

Obchádzkové trasy povedú po miestnych komunikáciách Obrancov mieru – Požiarnická – Urbánkova obojsmerne. Ako doplnkové trasy budú v smere východ – západ vyznačené trasy Čapajevova – Komenského – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká a Nám. Mieru - Sabinovská – Bjornsonova – Čapajevova – Jazdecká.

V opačnom smere ako doplnková trasa bude slúžiť trasa Volgogradská – Mukačevská – Čapajevova – Bjornsonova – Sabinovská.

S uzávierkou je potrebné rátať v dňoch 19. až 21. 8. 2017. Počas prác na železničnom priecestí bude v dotknutom úseku cesty I/18 Levočská usmernená automobilová doprava dočasným dopravným značením, aby bola v maximálnej miere zabezpečená plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky.

Práce na oprave železničného priecestia sa v dňoch 14. až 16. augusta dotknú aj úseku Pavlovičovo námestie, obchádzka povedie po priľahlých komunikáciách.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK