PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16660/prace_pokracuju-_semafor_na_d1_sa_stava_minulostou.html

Práce pokračujú, semafor na D1 sa stáva minulosťou

Vo štvrtok vypnú semafor, ktorý bol doteraz raritnou súčasťou diaľničného výjazdu z Prešova smerom na Poprad. Motoristov čaká nasledujúce dni niekoľko zmien, v auguste sa však bude jazdiť už po nových príjazdových vetvách.

Práce na dokončení diaľničného úseku na ceste I/18 pokročili. Od minulého týždňa už motoristi prichádzajú do šarišskej metropoly v smere od Popradu po novom cestnom úseku.

Dňa 27. 7. 2017 o 8:00 h sa vypne „legendárny“ semafor, ktorý doteraz koordinoval protismernú jazdu vozidiel na diaľnicu do a z Prešova v tejto časti mesta. Súčasne sa otvára aj príjazdová vetva od Popradu v smere do Prešova na cestu I/18. Vozidlá prichádzajúce od Malého Šariša budú prechádzať cez okružnú križovatku pod mostom a pripájať sa na novú príjazdovú vetvu do Prešova.

Následne dňa 29. 7. 2017 od 6:00 h bude po dobu nasledujúcich 9 dní zatvorený vjazd na diaľnicu z Prešova v smere na Poprad, kedy sa bude môcť vyjsť na diaľnicu až v Širokom („stará cesta“) kvôli odstráneniu dočasného dopravného značenia. Po jeho odstránení budú mať motoristi od 7. 8. 2017 od 5:00 h zabezpečený vjazd do Prešova z diaľnice aj výjazd znej na Poprad plynule, bez akýchkoľvek obmedzení.

 
25.7.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Doprava | čítané: 2177 krát