Pri zobrazovaní stránky používate aktívny script na blokovanie prídavných modulov (adBlocker). Pre správne zobrazenie všetkých sekcií ho deaktivujte.
obsah:

dnes je Piatok - 25. máj 2018 - Urban | zajtra Dušan

PIS.sk

Stanovisko Ministerstva vnútra SR k zmätočnej informácii

Na margo zmätočných informácií o tom, že SR vraj má prijať skupinu 60 utečencov Tlačový odbor MV SR uvádza:

V súlade s dobrovoľným záväzkom SR z roku 2015 relokovať z Talianska a Grécka 100 osôb (60 z Talianska a 40 z Grécka), bolo k dnešnému dňu zaslaných 5 ponúk na prijatie relokovaných osôb (tzv.pledge) do Grécka a jeden pledge do Talianska, každý s ponukou prijať 10 osôb. To je číslo 60 žiadateľov o azyl, ktoré uvádzate a ktoré správne uvádza aj Európska komisia v nedávno prijatej 14. Správe o relokáciách a presídľovaní. Týka sa však už v minulosti dobrovoľne prijatého záväzku, žiadnych nových alebo dodatočných relokácií. Z nich sme v rámci relokácií prijali 16 ľudí, ide o 5 matiek a 11 detí, zvyšné dve matky s deťmi ušli. Momentálne je z relokovaných osôb na Slovensku 9 osôb. SR trvá pri prijímaní v rámci relokácií stále na tom, že musí ísť o zraniteľné a najviac ohrozené skupiny, ktorými sú matky s deťmi a musia mať platné doklady. Momentálne máme rozpracovaných 10 osôb (opäť matky s deťmi) z Talianska.

1.8.2017 | Autor: Michaela Paulenová | Politika | zobrazené: 881 krát |  diskusia (0) |   | |

PRIHLÁSENIE

zabudol som heslo

Užívateľ neprihlásený. Registrácia

INZERCIA

Reality: Predám (72788)

Novostavba rodinného domu v obci Hubošovce, okres Sabinov (14 km od Prešova, 12 km od Sabinova), výmera pozemku: 2353 m2, vínna pivnica na pozemku o výmere 79 m2, 3 izbový rodinný dom, zastavaná plocha 116 m2, úžitková plocha cca 95 m2. Tichá lokalita.

0907030622 | ico | cena: 209.000,-€

Reality: Predám (72681)

Ponúkame na predaj záhradku v osobnom vlastníctve o výmere 506 m2 s drevenou chatkou a altánkom, lokalita mimo obce

0907030661 | ico | cena: 8.990,-€
ico

Reality: Dám do prenájmu (72391)

0905841632 | ico

Reality: Predám (72784)

V tichej časti Veľkého Šariša ponúkame na predaj slnečný a rovinatý pozemok o výmere 765 m2, rozmery cca 51 x 15 m. Ponúkaný pozemok na predaj je v územnom pláne mesta Veľký Šariš určený na výstavu rodinných domov. V blízkosti sa nachádzajú staršie domy.

0903670564 | ico | cena: 24.479,-€
ico

Reality: Dám do prenájmu (59727)

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | ico | cena: dohodou