PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16755/prva_modna_show_v_uliciach_presova.html

Prvá módna show v uliciach Prešova

Vo štvrtok, 28. septembra, zažije Prešov svoju prvú módnu show priamo v srdci pešej zóny. Organizuje ju novovznikajúce obchodné centrum.

Štart dvojhodinovej show bude o 15:30 pred budovou Mestského úradu, no sprievod pôjde celou Hlavnou ulicou k Divadlu Jonáša Záborského až po Evanjelické kolégium a bude trvať do 17.30.

Súčasťou dynamického sprievodu sa môže stať každý fanúšik módy bez rozdielu veku. Módna polícia bude na mieste spomedzi návštevníkov odmeňovať atraktívnymi cenami každého, kto ju zaujme príjemným oblečením.

Prehliadka jesenných trendov ešte pred oficiálnym otvorením

Nová obchodná dominanta Prešova ešte pred samotným otvorením pripravila pre Prešovčanov veľkú módnu show v uliciach mesta. „Aktuálne sa veľmi intenzívne pripravujeme na slávnostné otvorenie v novembri, no striedanie módnych trendov v rámci sezónnych kolekcií našich značiek a inšpiráciu pre jesenné dni chceme dopriať všetkým našim priaznivcom už teraz, “ vysvetľuje projektový manažér JTRE Juraj Marko. Pripravili sme preto akciu, ktorá svojím konceptom nebude tradičnou módnou prehliadkou. Aktuálne trendy jesene prídu priamo do ulíc a každý si ich bude môcť prezrieť skutočne zblízka, “ dopĺňa.

Program nielen o móde, ale aj inšpirácia tancom a hudbou

Sprievod modeliek povedie známy moderátor Ondro Antálek, ktorý sa ako bývalý člen tanečnej skupiny The Pastels v trendoch skutočne vyzná. Tempo a rytmus módneho sprievodu bude udávať tanečná skupina Grimmy, známa svojimi úspechmi aj mimo rodného Prešova. Povzbudiť akciu prídu aj mladé volejbalistky VK EPERIA Prešov, ktoré sa tentokrát predstavia v inej podobe, ako ich poznáme zo športovej haly. Styling v réžii profesionálov a mix značiek budú zárukou nezabudnuteľného zážitku.

Atraktívne ceny môže získať skutočne každý!

Usporiadatelia pre všetkých, ktorí sa prídu na show pozrieť, pripravili mnoho atraktívnych cien – poukážky na nákup v novootvorených prevádzkach, alebo produkty priamo od partnerov. Získať ich môže každý, kto sa pripojí k prehliadke sprievodu a všimne si ho MÓDNA POLÍCIA, ktorá bude u návštevníkov hodnotiť celkový dojem outfitov, a to bez rozdielu veku. Príďte sa preto zabaviť, prevetrať svoje šatníky, či získať inšpiráciu na ich oživenie.

 
26.9.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 2353 krát