PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16778/red_bull_tour_bus_rapovy_naklad_na_streche_udrzal_zastavka-presov.html

Red Bull Tour Bus rapový náklad na streche udržal! Zastávka: Prešov

Z Košíc do Prešova. Z prvej zastávky na ďalšiu. Red Bull Tour Bus Strapo Tour 2017 pokračuje už druhý deň a vo štvrtok sa pred Konkatedrálou sv. Mikuláša v Prešove diali veľké veci. Parádny česko-slovenský line-up postavil mesto na nohy. Vďaka patrí Glebovi, PSH, Strapovi, DJovi Spinhandz a General Foxx.
Matúš Zeťák - Red Bull Media House.

Víťazom online hlasovania sa rovnako ako v Košiciach aj v Prešove stal Gleb. Ten naštartoval publikum pod Karosou a ešte dlho po zlezení z pódia udržal pozornosť svojich fanúšikov. Kto nemá spoločnú fotku či podpísaný album, ako keby na koncerte ani nebol! Po ňom na strechu nastúpili pražské legendy PSH v zložení Vladimir 518, Orion a DJ Mike Trafik. Skalných fanúšikov nesklamali a prešovský dav pripravili na headlinera večera Strapa! Ten v rámci tour vystúpil na pódiu po druhýkrát s kapelou General Foxx a táto kombinácia im neskutočne dobre funguje: „S chalanmi z kapely sa začíname silno stmeľovať. Na pódiu človek naberá najviac skúseností, to sa nedá nacvičiť v skúšobni. Cítim, že každým koncertom to ide hore! Dnes prišlo aj viac ľudí, čo vytvorilo väčší hype, ľudia si koncert užívali. Teším sa na Zvolen, teším sa na moju rodnú Trnavu. Ešte to bude spektakulárne!“

Z východu sa Red Bull Tour Bus presúva na stredné Slovensko. Zajtra autobus zaparkuje na Námestí SNP vo Zvolene a finálnou zastávkou bude Trnava, kde je v sobotu 7. októbra záverečná šou. Nezmeškajte to! Táto jedinečná kombinácia veľkých mien a hudobných fúzií sa už opakovať nebude.

6.10. 2017 Zvolen, Námestie SNP
7.10. 2017 Trnava, Trojičné námestie

 
7.10.2017 | Autor: Monika Viňanská | Kultúra a voľný čas | čítané: 1495 krát