Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Rumunsko - Bihor Open 2017

V Rumunsku PRESOV KARATE KIDS zažiarili a z 84 klubov z celého sveta, získali v celkovej klasifikácii 2. miesto ako TOP klub!

Počet zápasníkov: 796
Počet tímov: 84
Počet zahraničných tímov: 32 teams,
Zápasníci z 21 krajín : Russia, Belarus, Ukraine, Greece, Holland, Spain, Poland, Germany, Austria, Czech Republic, Slovakia, Croatia, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Hungary, Algeria, Tunisia, Australia, New Zealand Romania.

Čísla samé hovoria za seba, že to turnaj pre detičky určite ľahký nebol. PRESOV KARATE KIDS počas celého dňa bojovali ako levy. Dostať sa do spoločnosti ukrajinských klubov na prvých priečkach celkového hodnotenia, je pre trénerov KARATE KLUB JUNIOR PREŠOV naplnením a ohodnotením ich práce. Obrovský pohár, zase radosťou pre PRESOV KARATE KIDS z JUNIORU. Súťaž samozrejme ukázala, akým smerom sa majú Prešovčania uberať, ak chcú deti byť raz najlepšie nielen na Slovensku. Jednoznačne zvolia podľa slov trénerov ťažšiu cestu rozvoja KK JUNIOR a jeho reprezentantov, keďže z ľahkých podmienok, sa majstri nerodia.

Medzi najúspešnejšie súťažiace na turnaji patrili Inga SALAGANIČOVÁ, ktorá vyhrala v kategórii KUMITE individiduálnu kategóriu a aj kategóriu BRH a v kategórii KATA bola na 2. mieste. Neuveriteľný COMEBACK na súťažnú scénu vo farbách Prešova predviedla Júlia Julia Jully Langosová, ktorá zvíťazila v športovom zápase KUMITE ženy do 61 kg a aj v kategórii BRH a v cvičení KATA ženy skončila na 3. mieste. Julka je samozrejme sestra slovenskej reprezentantky Lucia Langosová. Neuveriteľný výkon podal aj Gregor LEHOTSKÝ v kategórii KUMITE - BRH 8 - 9 ročných chlapcov, kde vybojoval medzi tvrdou konkurenciou a emotívnych zápasoch finále, pričom skandovanie ostatných PRESOV KARATE KIDS počas Gregorových zápasov bolo také silné, že skoro zvalili halu. V kategórii MASTERS KATA mužov sa predstavil aj 47- ročný sensei PREŠOVČANOV - Rastislav MIKLIČ. Bývalý majster ČSFR v súbornom cvičení kata mužov po 23 rokoch od poslednej súťaže, obsadil na BIHOR OPEN 3.miesto a potvrdil že vek je len číslo. Sensei ako má byť, ktorý následne v KATA mužov na BIHOR OPEN 2017 obsadil 2. miesto a potvrdil, že keď si raz špička, ostaneš ňou vždy keď na sebe pracuješ.

JUNIOR ukázal v Rumunsku energiu, súťaž sa niesla v znamení povzbudzovania, emócií a bojovnosti a presne o tom je šport.
Kompletné výsledky PRESOV KARATE KIDS nájdete na https://www.facebook.com/karatepresov.sk/ a Karate klub Junior Prešov chce poďakovať všetkým PRESOV KARATE KIDS za super reprezentáciu PREŠOVA a SLOVENSKA.

Poradie prvých 6-ich klubov na BIHOR OPEN 2017:
1. TAY-SEN SHOTOKAN KARATE "CHERNIVTSI" UKRAINE
2. KARATE CLUB "PRESOV" KARATE, SLOVAKIA
3. PASHAEV KARATE TEAM KIEV UKRAINE
4. THE "DACIA" CITY SPORTS CLUB
5. SPORTS CLUB "SHO-DAN KARATE" TIMIŞOARA
6. Sports Club "BARCAUL" SUPLACUL DE BARCAU

Obrovská vďaka a klobúk dole pred rumunským senseiom - Vaida IOAN za zorganizovanie tohto šampionátu v takejto tvrdej konkurencii, ktorá posúva deti vpred. OSU

Gregor Lehotský so svojim senseiom Miklicom, ktorý získal v kategórií MASTERS bronz a v kategórií mužov - KATA striebro
Halecká a Kocisová preberajú medailu
Júlia Langošová bola najlepšou ženou na súťaži v Rumunsku
Júlia Langošová zaznamenala excelentný návrat na tatami
Julka Langošová a Inga Salaganičová patrili k špičkám BIHOR OPEN 2017
Mamička MARTA KOCISOVA a úspešné PRESOV KARATE LADY
Miška BRYNDZOVÁ bojuje s ukrajinskou zápasníčkou
Presov karate kids povzbudzujú Gregora Lehotského pri zápasoch BRH KUMITE
PRESOV KARATE KIDS
Presov krate kids a fotenie na tréningu
Presov krate kids a fotenie na tréningu
Úspešné  PRESOV KARATE KIDS
Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Majsterky Slovenska zavítali na prešovskú radnicu
Prešovské hokejistky z klubu ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov sa stali majsterkami Slovenska vôbec po prvýkrát vo svojej takmer 30-ročnej histórii fungovania klubu. Osobne ich na prešovskej radnici privítal a zagratuloval k ich úspechu aj primátor mesta František Oľha.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
HOKEJBAL: Prešov na jar zatiaľ 100- percentný.
Prvé extraligové turnaje v roku 2024 majú za sebou už aj hokejbalisti Prešova, ktorý pokračujú v nasadenom tempe z jesennej časti.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK