Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Na bezpečnosti záleží

Areál materskej školy na Jurkovičovej ulici má nové oplotenie. Malí škôlkari sú tak viac chránení.

Vandalmi zdevastovaný niekdajší plot je už vymenený. Areál MŠ Jurkovičová už chráni 370 dlhé oplotenie, vysoké 1,7 metra. Pôvodná podmurovka dostala betónové čiapky, vymenili sa aj stĺpiky. Nové sú aj dve brány pre vozidlá a tri bráničky pre peších. Dodávateľ stavebných prác v hodnote takmer 30 000 eur, spoločnosť PEhAES, tiež zrealizoval nový prístupový chodník ku jednej bráničke.

V škôlke sa z dokončeného diela tešia, pretože plot bude chrániť nielen deti, ale aj školský majetok. Zároveň však vyzývajú verejnosť na pomoc, aby nedochádzalo k opätovnému ničeniu plota. Už pred preberacím konaním totiž objavili poškodené miesto, ktorým sa vandali snažilo dostať do areálu škôlky...

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK