Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Nová strecha pre Bajkalské rybičky

Zatekanie je minulosťou. Mesto opravilo strechu bazéna Materskej školy Bajkalská a ten opäť môže naplno slúžiť deťom.

„Zatekajúca strecha nám ohrozovala prevádzku bazéna, “ pripomenula Renáta Gumanová riaditeľka MŠ Bajkalská v súvislosti s jej dokončenou opravou. Strecha, ktorú nahlodali desaťročia prevádzky, je tak vynovená a deti sa opäť venujú svojim obľúbeným aktivitám vo vode.

V rámci opravy v hodnote 11 961 eur, bola strecha kompletne pokrytá novou asfaltovou krytinou, vymenené bolo aj plechové prekrytie okrajov. Dodávateľ, spoločnosť Čopák Strechy, naviac zabezpečila aj výmenu výplní strešných okien nad bazénom. „Ďakujem za urgentné riešenie tohto problému, “ dodala pri preberaní stavby riaditeľka.

Vlastný školský bazén slúži deťom tejto materskej školy na posilňovanie imunity ich organizmu, na relaxačné a rehabilitačné cvičenia, hry vo vode, otužovanie vodou, predplaveckú prípravu a aquagymnastiku.

Deti o absolvovaní predplaveckej prípravy získavajú aj vysvedčenia a stávajú sa z nich tzv. Bajkalské rybičky.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK