PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16893/presovski_futsalisti_privitaju_zlato_lux_kosice.html

Prešovskí futsalisti privítajú ZLATO lux Košice

Ďalším súperom futsalistov FK Ekoprim Prešov v druhej lige Východ bude ZLATO lux Košice. Oba tímy sa stretnú v piatok v hale na Baštovej ulici už od 19.30 h.

Po prehre v prvom kole na ihrisku v Humennom Prešovčania bodovali v ďalších dvoch stretnutiach naplno. Doma zvíťazili nad Partizánom Bardejov (3:1) a naposledy zdolali aj Vranov (5:2). Prešovský tím, ktorý má postupové ambície, chce natiahnuť víťaznú šnúru a v nasledujúcom stretnutí opäť vyhrať.

Po šarišskom derby s Bardejovom sa bude v piatok v hale na Baštovej konať ďalší derby zápas. Tentokrát si Ekoprim zmeria sily s tímom ZLATO lux Košice. „Nič iné ako víťazstvo v tomto stretnutí neberieme. Keď sa chceme vrátiť do prvej ligy, duel musíme zvládnuť. Mužstvo na to máme, sme dobrá partia aj nálada je vynikajúca. Treba to ale ukázať a potvrdiť na ihrisku. Naším cieľom je zvládnuť dva nasledujúce zápasy, ktoré hráme doma. Keď to s postupom myslíme vážne, musíme to byť povinná jazda, “ povedal hráč Prešova Matúš Mihok, ktorý sa minulý týždeň vrátil do zostavy Ekoprimu a hneď zaznamenal štyri góly.

Košičania majú v lige odohraté zatiaľ dve stretnutia. V prvom podľahli Bardejovu 7:10, v druhom remizovali na domácej palubovke s Vranovom 5:5.

Zmena: Zápas sa začína skôr

Zmena nastala v čase začiatku stretnutia. Piatkový zápas bude mať v hale na Baštovej ulici úvodný výkop skôr. Súboj 4. kola medzi Prešovom a ZLATO lux Košice sa začne už o 19.30 h. „Ľudia si užijú dobrý futsal. Hlavne, aby padlo veľa gólov a bola dobrá atmosféra. Budeme robiť všetko preto, aby fanúšikovia videli dobrý zápas, “ dodal Matúš Mihok.

 
1.12.2017 | Autor: Miroslava Baranová | Šport | čítané: 1186 krát