PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16899/uzavierka_hlavnej_ulice.html

Uzávierka Hlavnej ulice

Mikulášska nádielka si v stredu (6. decembra) od 16:00 hod. vyžiada uzávierku Hlavnej ulice. Cestná premávka bude vedená po obchádzkovej trase, trolejbusovú dopravu nahradia autobusy.

V stredu to od 16:00 h na hlavnom pódiu v centre mesta začne žiť zaujímavým programom a skvelou zábavou najmenších Prešovčanov. Tí v rámci podujatia Mikulášska nádielka privítajú nielen Mikuláša s batohom plným darov, ale aj jeho pomocníkov - Anjela a Čerta. Na zaplnenom námestí tak spoločne dotvoria atmosféru blížiacich sa Vianoc, tajomného očakávania či radostných pocitov z darčekov, ktoré Mikuláš bude rozdávať.

S pomocou najmenších Prešovčanov Mikuláš rozsvieti aj vianočný strom, ktorý sa stane dominantou vianočnej výzdoby prešovského námestia.

Akcia si vyžiadajá úplnú uzávierku Hlavnej ulice v úseku od križovatky s Jarkovou ulicou po križovatku s ulicou Hurbanistov v dĺžke cca 700 m.

Obchádzková trasa cestnej premávky bude v oboch prípadoch vedená po priľahlých komunikáciách na ul. Duklianska, Vajanského, Grešova, Masarykova, Levočská, Remscheidská, Okružná a Štefánikova.

MHD bude presmerovaná po náhradnej trase cez ul. Levočská, Remscheidská, Okružná, Štefánikova a Masarykova. Trolejbusová doprava bude nahradená autobusovou, dočasne zriadená zastávka "len na výstup" bude na ul. Remscheidskej cca 150 - 200 m za križovatkou s ul. Levočskou.

 
4.12.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 1120 krát