Piatok, 10. máj 2024
Meniny má Viktória | zajtra Blažena

3b PHbL: Pred zimnou prestávkou na čele HBC MV TRANSPORT

Posledné tohtoročné súťažné zápasy mala na programe počas uplynulého víkendu dlhodobá 3b Prešovská hokejbalová liga. Po záverečnom hvizde rozhodcu a pred dlhým zimným spánkom bolo jasné, že „polomajstrom“ budú domáci Transporťaci, ktorí v jednoznačnom zápase nakoniec zdemolovali Sparťanov hladko 18:5!

Výsledky:
HBC MV TRANSPORT – HBC SPARTANS 18:5 (4:2, 10:3, 4:0)
Góly: Staš 5, M. Ličák 5, Lukáč 3, Stanislav 2, Kivader 2, M. Kovalčík – N. Smolko 3, Marcin 2
Brankári: Viazanko – Kišeľák
Bez vylúčenia
Rozhodcovia: Hriško – Sedlák
Dohrávka: 6. kolo
Ťažko sa opisuje niečo, čo počas celého zápasu vyzeralo, ako hra mačky s malou myškou

HBC EAGLES – HOKEJBAL Prešov o.z. U19 1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Góly: Imrich – D. Sedlák 2, Kochan
Brankári: Amrich – Maruščák
Vylúčenia: 4:5
Využitá pr. hra: 1:0
Gól v oslabení: 0:1
Rozhodcovia: Francan, Hriško
Kolo: 14
Mladíci v dresoch HOKEJBAL Prešov o.z. U19 udivujú aj naďalej a prezimujú tak na prekrásnom štvrtom mieste, keď dosiahli ďalšie svoje maximum.
Peter Maťaš (U19): „Ešte stále máme čo zlepšovať, hlavne je badať výpadky niektorých chalanov v tréningovom procese, čo sa musí v jarnej časti určite zmeniť. Súperovi ďakujeme za kvalitný výkon, fér zápas a verím, že zbrane ešte určite nezložia.“

o.z. HBC STEMARC – HBC KNIGHTS Bardejov 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Góly: M. Hopkovič, Koma – M. Mkara
Brankári: Tóth – R. Makara
Vylúčenia: 5:1
Bez využitia
Rozhodcovia: Čirč, Hric
Dohrávka: 3. kolo
Aj napriek nepriaznivým podmienkam, kedy nám pani zima jasne ukazuje, že je čas si oddýchnuť sme mali možnosť sledovať veľmi kvalitný zápas v ktorom excelovali hlavne obaja brankári. Viac chuti po víťazstve však mali domáci a tak hornošarišania z Bardejova cestujú domov naprázdno.

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK