Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Milión vôní od Atlantidy vyjde ako bonus na CD Song Milión vôní od Atlantidy zaujal škôlkarov i seniorov

Vianočný singel prešovskej rockovej skupiny Atlantida Milión vôní mieri za poslucháčmi nielen z rozhlasového éteru.

Prvý singel tohto roka nahrala skupina Atlantida. Skladba Petra Vyslockého a textára Michala Franka sa už uchytilia vo viacerých rádiách, teraz mieri za poslucháčmi netradičnou formou. Spolu so svetoznámou koledou Tichá noc sa dostane ako bonus na cédečko, ktoré bude zadarmo vložené vo vianočnom dvojčísle regionálnych týždenníkov.

Aj o zvyšné skladby nevšedné albumu sa postarala Atlantida a hostia, pochádzajú z jej projektu Šťastné a veselé. „Sme radi, že popri našich už skôr nahraných koledách Narodil sa Kristus Pán, Nesiem vám noviny a Búvaj dieťa krásne, ktoré boli vybrané aj do celoslovenskej série podujatí Slovensko spieva koledy, sa uplatnila aj naša nová skladba a dostane sa k takto priamo ľuďom. A nesmie chýbať ani Tichá noc, ktorá je doslova synonymom Vianoc, “ povedal o novinke autor a frontman skupiny Atlantida Peter Vyslocký. „Nový vianočný singel sme zverejnili s malou dušičkou. Vždy je to ťažké a v konečnom dôsledku rozhodnú poslucháči. Doterajšie reakcie nás zatiaľ veľmi milo prekvapili, dokonca sme dostali video, ako si deti v škôlke nacvičujú Milión vôní na vianočnú besiedku. Taktiež sa k nej hlásia tí neskôr narodení, čo je pre nás ako rockovú kapelu trošku nezvyčajné, “ neskrýval spokojnosť P. Vyslocký.

Ako dodal, vianočná skladba znamenala pre stagnujúcu kapelu nový impulz a už na budúci rok chystá pre verných i nových fanúšikov sériu prekvapení.

https://www.youtube.com/watch?v=smtIxMFoOWc&feature=youtu.be

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK