Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Pôsobivé! Prešovské vianočné trhy s ohňostrojom

Prešovčanov čaká netradičné obohatenie tradičných predvianočných trhov. V piatok si okrem programu užijú aj darovaný večerný ohňostroj.

V piatok 15. decembra o 19.00 h rozžiari oblohu v centre Prešova ohňostroj. Zážitok daroval Prešovčanom Tomáš Juhas, ktorý šéfuje v predajni Brahama na Záhradnej ulici. „Začiatkom roka sa na mňa usmialo šťastie a vyhral som veľký ohňostroj. Mne, ako osobe príde trocha zbytočné si tento ohňostroj dať odpáliť a tešiť sa s toho sám, preto mi napadla myšlienka podarovať ho občanom mesta Prešov, ako poďakovanie za spoluprácu a priazeň v tomto roku, “ uviedol pán Juhas, ktorý týmto svojim rozhodnutím prinesie do centra Prešova netradičnú atrakciu. „Myslím si, že okrem pekného zážitku pre občanov to bude mať prínos aj pre mestské vianočné trhy a ich predajcov, “ dodáva.

Prešovčania si tak môžu k piatkovému nákupu, či stretnutiu s priateľmi na vianočných trhoch obohatiť večer aj o zážitok, ktorý je bežne spájaný so záverom roka.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK