Štvrtok, 02. máj 2024
Meniny má Žigmund | zajtra Galina

Nová kapela odpremiérovala nový klip a pripravuje album. Na scénu prichádza Ally

Slovo Ally v angličtine neznamená len priateľ, alebo spojenec, ale volá sa tak aj celkom nová skupina založená štvoricou muzikantov z Košíc a Prešova. Toto kvarteto tvoria spevák Gogo, basgitarista Springo, gitarista Andy a bubeník Dušky

Slovo Ally v angličtine neznamená len priateľ, alebo spojenec, ale volá sa tak aj celkom nová skupina založená štvoricou muzikantov z Košíc a Prešova. Toto kvarteto tvoria spevák Gogo, basgitarista Springo, gitarista Andy a bubeník Dušky.

„Ally je o hudbe a priateľstve a to je presne to, čo sme vždy chceli. Hráme hudbu, ktorá nás baví a napĺňa. Vychádzame z podobnej hudby na akej sme vyrástli a ktorá nás neopísateľným spôsobom ovplyvnila a zároveň inšpirovala“, vraví Gogo.

Novú pieseň Puppet natočili s hudobníkom a producentom Martinom Migašom v jeho prešovskom štúdiu Umpax. Spevák o novinke prezradil: „Puppet znamená bábka, inými slovami zmanipulovaný človek. Reflektuje náš vnútorný pocit a náš pohľad na to, čo sa deje v tomto svete. Gitary nám nahral Ľubo Petruška z Chiki Liki tu - a za čo sme mu nesmierne vďační. Ľubo svojou hrou doplnil chýbajúci kúsok mozaiky a vytvoril tak dokonalý obraz toho, čo sme tým chceli povedať. Na bicích v nej hrá Stano Geci z Bardejova. Naša veľká vďaka patrí aj Tomášovi Lazorikovi, dvornému fotografovi za nádherné fotky.“

Klip ku skladbe Puppet mal svoju premiéru v stredu 13. 12. 2017 a kapela ho nakrútila so svojim dobrým priateľom Lacom Rychtarikom. Táto etapa sa dá považovať za štart Ally, pretože už v januári sa táto partička opäť zavrie do štúdia a pripraví ďalšie piesne a tie postupne skompletizuje do albumu. Kedy sa môžu fanúšikovia tešiť na CD a turné? „Nebudeme si dávať žiadne deadline, záväzné termíny. Nestaviame si žiadne vzdušné zámky, sme realisti. Ally je celé plné očakávaní a prekvapení. Pre nás i fanúšikov...“ hovorí Gogo, ktorý nesľubuje viac, ako môže splniť.

https://youtu.be/pAfeLPVgiwY

foto: Tomáš Lazorík

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK