Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

PRESOV KARATE CUP 2017 nemal chyby !

Krásna akcia detí, pre deti. Žiadna škrobenosť, žiadny stres, len užívanie si športu, súťaženia a pohybu. Súťaž pre nováčikov karate klubu JUNIOR PREŠOV, súťaž určená na to, aby deti zdravou formou dostali chuť súťažiť medzi sebou, aby pochopili, že zlepšovať sa je cieľom športu…

Boje za rytmu EYES OF TIGER s komentovaním trénerov naživo pre divákov, neustále premietanie rozprávok NINJA TURTLES, odovzdanie poháru za 2.miesto v ŽIACKEJ LIGE VÚKABU v sezóne 2016/17 jednému z pokročilých detí, odovzdanie 3 cien pre TOP pretekárov PRESOV KARATE CUP 2017 - Najlepší pretekár, Najbojovnejší pretekár a Najväčšie prekvapenie, niekoľko formátov diplomov, hračiek pre deti, vecné ceny vo farbách KARATE KLUBU JUNIOR PRESOV, pomoc začiatočníkom zo strany pokročilejších zverencov aj počas priebehu súťaže, super hostia…. toto a mnoho ďalšieho zvládol KK JUNIOR PREŠOV v jedno sobotnejšie dopoludnie, toto všetko potiahne deti ďalej v láske k športu. Len táto cesta ukáže začiatočníkom, že bojovať, športovať, súťažit je prirodzené...ale vždy s pokorou, rešpektom voči súperovi...

Jednému z pokročilých detí, sme aj odovzdali pohár za 2.miesto v ŽIACKEJ LIGE VÚKABU v sezóne 2016/17, ktorý KK JUNIOR vybojoval na 4-kolovej súťaži v rámci VÚKABU minulú sezónu. Ukázali sme týmto gestom deťom, že výhry sú super, ceny sú super, medaile sú super, poháre sú super, ale sú to len veci... Zo športu Vám ostane hlavne pocit, že keď niečo chcete, vždy máte možnosť tvrdou prácou získať to. Ak to nezískate, nič sa nedeje, idete ďalej, ak to vyjde, nie je nič krajšie ako sa o ten pocit radosti podeliť... .

Super ceny a darčeky pre našich reprezentantov v KK JUNIOR PREŠOV, ktoré dostali za super výkony na turnaji PRESOV KARATE CUP 2017, ktorý mal naštartovať nováčikov v našom klube. A detičky tento turnaj určite naštartoval do súťaženia !! Masaker akcia !!! Skoro 80 nováčikov z KK JUNIOR Prešov bojovalo naplno. Ďakujeme všetkým zúčastneným, bola to neuveriteľná akcia.

Naši začiatočníci v KK JUNIOR začali svoju súťažnú dráhu, a my sme ju chceli co najviac skrášliť, veď deti treba ľúbiť... NAVŽDY PRESOV KARATE KIDS

Dúfame že sa nám to podarilo
Tréneri KK JUNIOR

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Jarná časť dostala zelenú!
Presne tri mesiace trval zimný spánok v mužskej regionálnej 3b Hokejbalovej lige VÝCHOD, no počasie sa snáď už umúdrilo a tak už nič nebránilo tomu, aby si hokejbalu chtivá partia opäť skrížila hokejky na ihriskách v Prešove a Trebišove.
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Prešovskí volejbalisti upravili nepriaznivú bilanciu v nadstavbe
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov zápasmi 5. kola druhej, tvz. nadstavbovej časti. V skupine o 1. -4. miesto privítali volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov na domácej palubovke hráčov Rieker UJS Komárno. Zverencom trénera Erika Digaňu sa v televíznom prenose podarilo ukončiť sériu troch prehier v rade a pred zaplnenou tribúnou sa tešili z výhry po dramatickom priebehu 3:2 (25:23, 18:25, 25:17, 16:25, 15:13).
Mestskí poslanci schválili kandidatúru Prešova na Európske mesto športu 2025
Poslanci Mestského zastupiteľstva v Prešove schválili návrh kandidatúry mesta na titul Európskeho mesta športu pre rok 2025. Tento prestížny titul udeľuje nezisková organizácia ACES Europe, založená v roku 1999 sídliaca v Bruseli a uznaná Európskou komisiou.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
Tatran Prešov postúpil do štvrťfinále Európskeho pohára EHF
Dokázali to! Hádzanári Tatrana Prešov postúpili do štvrťfinále Európskeho pohára EHF, keď v odvetnom stretnutí proti islandskému tímu FH Hafnarfjördur zmazali päťgólové manko z prvého súboja (30:35) a po víťazstve 31:23 (15:13) sa tešia z postupu medzi osem najlepších tímov celej súťaže.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK