Streda, 05. jún 2024
Meniny má Laura | zajtra Norbert

Stolnotenisový turnaj O pohár starostu obce Šarišské Michaľany

Koniec roka už tradičné patrí v Šarišských Michaľanoch stolnému tenisu. V známej stolnotenisovej herni pod futbalovou tribúnou počas dvoch vianočných dní zvádzali boje „O pohár starostu obce“ starší žiaci a dospelí z celého Východoslovenského regiónu.

Medzi mládežou sa z prvenstva tešil domáci nádejný hráč Denis Korinek, ktorý vo finále porazil Tomáša Gašparoviča zo Spišskej Starej Vsi. Príjemným prekvapením bolo tretie miesto Matúša Timka z Krivian, ktorý nehrá žiadne mládežnícke súťaže.

Medzi mužmi hrajúcimi 2. - 6. ligu dominoval Marek Petrovský zo Športklubu MSS Prešov, odchovanec známeho trénera Miroslava Gábora. Pre mnohých neznámy hráč, ktorý je už dvanásť rokov v Bratislave a do povedomia stolnotenisovej verejnosti na Východe sa dostal na jar roku 2017, keď odohral celú druhú polovicu 4. ligy o záchranu a patril k absolútnej špičke. Ku cti mu patrí, že na každé stretnutie dochádza z Bratislavy a hneď po stretnutí cestuje späť.

Výsledky - dvojhra starší žiaci
1. Korinek Denis - OŠK Šarišské Michaľany
2. Gašparovič Tomáš - Dunajec Spišská Stará Ves
3. Timko Matúš - STO Krivany
4. Gibas Marek - ŠKST Humenné

Súťaž útechy - starší žiaci
Kochan Dominik - Športklub MSS Prešov

Výsledky - dvojhra muži
1. Petrovský Marek - Športklub MSS Prešov
2. Molčan Jozef - OŠKST Bzenov-Janov
3. Kostrab Jozef - OŠK Šarišské Michaľany
Gombik Jozef - OŠK Šarišské Michaľany

Súťaž útechy – muži
Sopka Marek - Lieskovany

Víťaz 1. miesto mužov - Petrovský Marek
Víťaz 1.miesto st.žiakov - Korinek Denis
Mohlo by Vás zaujímať
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK