Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Dobrý festival si dáva v roku 2018 pauzu

Dobrý festival si dáva v roku 2018 pauzu, jeho neodmysliteľný headliner sa však do svojho rodného mesta vracia s veľkolepým koncertom ! IMT SMILE vystúpia na kultovom prešovskom amfiteátri !

Prešovský multižánrový DOBRÝ FESTIVAL minulý rok parádne oslávil svoje desiate narodeniny. Konal sa počas troch dní v júni 2017 a pozvanie na jeho narodeninovú oslavu okrem slovenských a českých hviezd prijala aj americká speváčka LP, herecká hviezda David Hasselhoff, či metalová legenda Sepultura.

Dobrý festival za desaťročnú históriu od svojho vzniku postupne prekročil tieň regionálneho festivalu a získal si stabilné miesto na slovenskej festivalovej mape. Každý rok sa organizátori snažia zlepšovať nielen hudobný a sprievodný program, ale aj podmienky a služby pre návštevníkov festivalu. Práve z tohto dôvodu sa po dohode s mestom Prešov organizátori rozhodli dať Dobrému festivalu v roku 2018 pauzu, pričom tak nechali priestor pre plánovanú rekonštrukciu areálu prešovského prírodného kúpaliska Delňa, kde sa festival každoročne koná.

„Dobrý festival už nadobudol rozmery, ktoré nie je možné pokrývať pri podmienkach, v akých sa areál prírodného kúpaliska aktuálne nachádza. Riešili sme každoročne x vecí výrazne komplikujúcich organizáciu a bezpečný priebeh festivalu, preto som rád, že sme s mestom Prešov našli spoločný cieľ, ktorým je vytvorenie vyhovujúcich podmienok pre Prešovčanov a všetkých návštevníkov tohto krásneho areálu, a to nielen počas konania festivalu, ale celoročne“, vysvetľuje Miro Tásler, organizátor Dobrého festivalu.

Zároveň jedným dychom dodáva: „Dobrý festival sa stal neoddeliteľnou súčasťou tohto mesta. Aj preto sme sa s našou kapelou IMT SMILE, ktorá je jedným z jeho každoročných headlinerov, rozhodli, že v rámci nášho veľkolepého a špeciálneho Amfiteáter Tour 2018 prídeme zahrať aj do nášho rodného mesta“.

IMT SMILE Amfiteáter tour je ďalší z veľkolepých hudobných projektov kapely, počas ktorého vystúpi v piatich slovenských mestách, v najväčších amfiteátroch a jedným z nich bude práve koncert na kultovom prešovskom amfiteátri. Táto veľkolepá hudobná šou pod holým nebom sľubuje jedinečnú atmosféru pri západe slnka a so špeciálnymi hosťami ! Jedným z hostí bude talentovaný folklorista Štefan Štec, známy z televíznej šou Zem spieva a prešovský objav - ElevenHill.

IMT Smile Amfiteáter Tour 2018:
16. 6. 2018 - Prešov
23. 6. 2018 - Martin
30. 6. 2018 - Banská Bystrica
7. 7. 2018 - Východná
14. 7. 2018 - Nitra

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach kapely imtsmile.com
a www.facebook.com/imtsmileofficial.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK