Streda, 01. máj 2024
Meniny má Sviatok práce | zajtra Žigmund

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove!

Iskru pivu dávajú ľudia! Práve v duchu hesla, ktoré už niekoľko rokov sprevádza pivo Šariš, vznikla v Prešove aj prvá prevádzka ŠARIŠ PUB, kde sa toto spojenie dokonale pretavilo.

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove

Okrem neopakovateľného pivného zážitku svojim návštevníkom ponúka aj príjemné moderné prostredie a gastronomický súlad domácej šarišskej, slovenskej a českej kuchyne. Hudobným hosťom počas krstu bol Marián Čekovský.

Pivovar Šariš v minulom roku oslávil 50. výročie od svojho vzniku. Do nového roka vstupuje s unikátnym konceptom prvej originálnej Šariš Prevádzky – ŠARIŠ PUB, ktorý bol oficiálne pokrstený 17. januára 2018. Jeho cieľom je poskytnúť návštevníkovi unikátne prostredie a čo najvhodnejšie podmienky, na dosiahnutie čo najlepšieho pivného zážitku z pitia piva Šariš.

Formát konceptovej prevádzky prináša nielen moderný štandardizovaný priestor, ale pre lepšiu spokojnosť zákazníka čerpá z know-how pivných majstrov a zdieľa bohaté skúsenosti a dobrú prax kvalitného personálu.

Na prevádzke, v ktorej je na ploche 300 m2 pre zákazníkov k dispozícii 168 miest, sa čapuje nepasterizovaný Šariš tankovou technológiou, pre čo najviac autentický a čo najčerstvejší pivný zážitok – skoro ako keby ste ho pili priamo z ležiackej pivnice priamo v pivovare.

Návštevníci PREŠOVSKÉHO ŠARIŠ PUB-u sa môžu tešiť na Šariš Zlatú 12, Šariš 10, Tmavý Šariš alebo na aktuálny pivný špeciál z edície Sládkových pokladov - Šariš Rubín. „Z celej ponuky značky Šariš by sme najviac vyzdvihli Šariš Zlatú 12-tku, ktorú sme špeciálne priniesli v roku 2017 pri príležitosti osláv 50. výročia značky, “ hovorí Ján Čerkala, manažér závodu.

Do novej Zlatej 12-tky šarišskí sladovnícki majstri pridali viac druhov sladov a tiež štipku karamelového sladu. To všetko jej dodáva intenzívnu zlatú farbu a plnú bohatšiu chuť. Trojité chmelenie dáva Zlatej 12-tke intenzívnu chmeľovú arómu a príjemnú horkosť, ktorá balansuje karamelové tóny.

„Ľudia, ktorí naše pivo Šariš v pivovare varia, do neho vkladajú nielen kus zo svojej povestnej východniarskej srdečnosti a temperamentu, ale aj svoje dlhoročné skúsenosti a zručnosť, “ to je podľa Jána Čerkalu, manažéra závodu, dôvodom, že pivo Šariš opúšťa brány pivovaru v tej najlepšej možnej kvalite.

O tom aký bude zážitok z pitia piva na prevádzke, však už rozhodujú externé faktory. Kľúčovým prvkom je samotné prostredie, v ktorom si zákazník má možnosť pivo vychutnať. Okrem toho sú dôležité podmienky, ktoré panujú na prevádzke - umenie majstrovsky načapovať pivo a servírovať ho zákazníkovi, starostlivosť o výčapné zariadenie na prevádzke a pivná kultúra ako taká. „Práve to bolo jedným z dôvodov na vytvorenie unikátneho konceptu originálnej Šariš prevádzky – ŠARIŠ PUB, “ hovorí Čerkala. O návštevníkov prevádzky sa v prípade potreby stará až 10-členný tím kuchárov, pričom väčšina ponúkaných jedál je uspôsobená špeciálne pre tento podnik.

Celý koncept prevádzky je navrhnutý v modernom duchu, no veľký dôraz bol kladený aj na to, aby na návštevníka pôsobil srdečne a príjemne. Dizajnové grafiky v priestore komunikujú hrdosť na hodnoty, ktoré sú typické pre ľudí z východu – hrdosť, otvorenosť, dobrosrdečnosť, živelnosť a v neposlednom rade pohostinnosť.

Prvý ŠARIŠ PUB vznikol práve v Prešove, domovskom regióne značky, len pár kilometrov od pivovaru. „Do budúcnosti však plánujeme rozšíriť túto sieť aj do iných miest na východe, aby si čo najviac ľudí mohlo vychutnať Šariš v tej najlepšej možnej kvalite v čo najpríjemnejšom prostredí, “ netají plány Ján Čerkala.

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK