Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove!

Iskru pivu dávajú ľudia! Práve v duchu hesla, ktoré už niekoľko rokov sprevádza pivo Šariš, vznikla v Prešove aj prvá prevádzka ŠARIŠ PUB, kde sa toto spojenie dokonale pretavilo.

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove

Okrem neopakovateľného pivného zážitku svojim návštevníkom ponúka aj príjemné moderné prostredie a gastronomický súlad domácej šarišskej, slovenskej a českej kuchyne. Hudobným hosťom počas krstu bol Marián Čekovský.

Pivovar Šariš v minulom roku oslávil 50. výročie od svojho vzniku. Do nového roka vstupuje s unikátnym konceptom prvej originálnej Šariš Prevádzky – ŠARIŠ PUB, ktorý bol oficiálne pokrstený 17. januára 2018. Jeho cieľom je poskytnúť návštevníkovi unikátne prostredie a čo najvhodnejšie podmienky, na dosiahnutie čo najlepšieho pivného zážitku z pitia piva Šariš.

Formát konceptovej prevádzky prináša nielen moderný štandardizovaný priestor, ale pre lepšiu spokojnosť zákazníka čerpá z know-how pivných majstrov a zdieľa bohaté skúsenosti a dobrú prax kvalitného personálu.

Na prevádzke, v ktorej je na ploche 300 m2 pre zákazníkov k dispozícii 168 miest, sa čapuje nepasterizovaný Šariš tankovou technológiou, pre čo najviac autentický a čo najčerstvejší pivný zážitok – skoro ako keby ste ho pili priamo z ležiackej pivnice priamo v pivovare.

Návštevníci PREŠOVSKÉHO ŠARIŠ PUB-u sa môžu tešiť na Šariš Zlatú 12, Šariš 10, Tmavý Šariš alebo na aktuálny pivný špeciál z edície Sládkových pokladov - Šariš Rubín. „Z celej ponuky značky Šariš by sme najviac vyzdvihli Šariš Zlatú 12-tku, ktorú sme špeciálne priniesli v roku 2017 pri príležitosti osláv 50. výročia značky, “ hovorí Ján Čerkala, manažér závodu.

Do novej Zlatej 12-tky šarišskí sladovnícki majstri pridali viac druhov sladov a tiež štipku karamelového sladu. To všetko jej dodáva intenzívnu zlatú farbu a plnú bohatšiu chuť. Trojité chmelenie dáva Zlatej 12-tke intenzívnu chmeľovú arómu a príjemnú horkosť, ktorá balansuje karamelové tóny.

„Ľudia, ktorí naše pivo Šariš v pivovare varia, do neho vkladajú nielen kus zo svojej povestnej východniarskej srdečnosti a temperamentu, ale aj svoje dlhoročné skúsenosti a zručnosť, “ to je podľa Jána Čerkalu, manažéra závodu, dôvodom, že pivo Šariš opúšťa brány pivovaru v tej najlepšej možnej kvalite.

O tom aký bude zážitok z pitia piva na prevádzke, však už rozhodujú externé faktory. Kľúčovým prvkom je samotné prostredie, v ktorom si zákazník má možnosť pivo vychutnať. Okrem toho sú dôležité podmienky, ktoré panujú na prevádzke - umenie majstrovsky načapovať pivo a servírovať ho zákazníkovi, starostlivosť o výčapné zariadenie na prevádzke a pivná kultúra ako taká. „Práve to bolo jedným z dôvodov na vytvorenie unikátneho konceptu originálnej Šariš prevádzky – ŠARIŠ PUB, “ hovorí Čerkala. O návštevníkov prevádzky sa v prípade potreby stará až 10-členný tím kuchárov, pričom väčšina ponúkaných jedál je uspôsobená špeciálne pre tento podnik.

Celý koncept prevádzky je navrhnutý v modernom duchu, no veľký dôraz bol kladený aj na to, aby na návštevníka pôsobil srdečne a príjemne. Dizajnové grafiky v priestore komunikujú hrdosť na hodnoty, ktoré sú typické pre ľudí z východu – hrdosť, otvorenosť, dobrosrdečnosť, živelnosť a v neposlednom rade pohostinnosť.

Prvý ŠARIŠ PUB vznikol práve v Prešove, domovskom regióne značky, len pár kilometrov od pivovaru. „Do budúcnosti však plánujeme rozšíriť túto sieť aj do iných miest na východe, aby si čo najviac ľudí mohlo vychutnať Šariš v tej najlepšej možnej kvalite v čo najpríjemnejšom prostredí, “ netají plány Ján Čerkala.

Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Prvý konceptový ŠARIŠ PUB sa otvára v Prešove
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK