Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Ekoprim sa v Bardejove posnaží získať tri body

Na hornom Šariši sa bude konať futsalové derby. V piatok proti sebe nastúpia v rámci 7. kola domáci Bardejovčania proti Prešovčanom.

Oba tímy majú vysoké ambície a chceli by postúpiť do baráže, kde by sa pobili o najvyššiu súťaž. Prvý vzájomný zápas na prešovskej palubovke vyhral Ekoprim, ktorý je v tabuľke tretí (rovnaký počet bodov má aj druhé Humenné), štvrtý Partizán má iba o jeden bod menej. „V hre je ešte dvanásť bodov, stále je všetko otvorené, takže budeme sa snažiť získať všetky body, “ povedal hráč a zároveň aj jeden z trénerov Prešova Tomáš Eliáš.

Futsalisti Ekoprimu ale doma naposledy zaváhali a s Angels Humenné ratovali bod až v samom závere stretnutia. V predchádzajúcom kole nevyhrali ani Bardejovčania. Tí podľahli na ihrisku prvého tímu ZLATO lux Košice vysoko 1:7. „Partizán má dve zložené štvorky. Jednu zo Starej Ľubovne a jednu majú svoju. Z predchádzajúceho zápasu si spomínam, že to bol solídny súper, uvidíme čo to bude teraz. Každé stretnutie sa začína od 0:0 a môže to dopadnúť hocijako. Nechcem tipovať alebo robiť nejaké prognózy, ale cieľ máme jasný od začiatku sezóny, urobíme všetko preto, aby sme sa dostali do baráže, preto by sme chceli vyhrať, “ dodal Tomáš Eliáš.

Duel v bardejovskej športovej hale Mier sa bude začínať v piatok o 20,00 h..

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK