PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16993/v_piatok_posledny_domaci_zapas_v_zakladnej_casti-_pride_vranov.html

V piatok posledný domáci zápas v základnej časti. Príde Vranov

V základnej časti druhej ligy Východ 2017/2018 zostávajú dokonca tri zápasy. Futsalistov Prešova čaká v piatok posledné domáce vystúpenie v tejto fáze súťaže.

Do metropoly Šariša pricestuje BNP Team Vranov. Zápas sa začína o 19. 30 h v hale na Baštovej ulici.

Prešovčania doma naposledy remizovali s Humenným 4:4. Pred týždňom odohrali ďalší zápas v Bardejove. Na palubovke Partizána sa hral dramatický zápas, v ktorom Ekoprim dvakrát viedol no nakoniec si body domov neodniesol. V piatok privíta Vranov a pred vlastnými fanúšikmi bude cieľom prešovského tímu pokazený zápas s Bardejovom odčiniť. „Do každého súboja ideme s tým, že by sme chceli napraviť niečo z toho predchádzajúceho, hrať lepšie. V Bardejove boli v prvom polčase fázy, kedy sa na našu hru dalo pozerať, ale neviem či nám chýba kúsok šťastia alebo je to nedôslednosť. Všade nám chýba jeden krok. Zápasy prehrávame asi tým, že neideme úplne do konca a často sa vieme uspokojiť s tým, že vyhrávame a súper to potom otočí, “ odostrel dôvody neúspešných duelov Rudolf Beliš, hráč FK Ekoprim Prešov.

Tabuľka je aj po 7. kole vyrovnaná. Prešovčanom sa ale vzdialil prvý tím priebežného poradia ZLATO lux Košice, ktorý má už o šesť bodov viac. V piatok bude štvrtý Ekoprim hostiť posledné mužstvo BNP Team Vranov. „Postupuje iba prvý a my to už nemáme vo vlastných rukách. Do zápasu s Partizánom sme išli s tým, že do konca súťaže už neprehráme. V našom pláne ale nastal veľký zádrheľ. Uvidíme, ďalšie stretnutie chceme vyhrať, odčiniť čo sme pokašľali a dúfam, že aj so šťastným koncom, že šťastena sa k nám prikloní, “ želá si Rudolf Beliš.

Počas týždňa pokračovala ďalšími zápasmi futsalová extraliga juniorov U18. Hráči Prešova odohrali dve stretnutia. V prvom tesne prehrali s Grizzly Košice 1:2. V ďalšom sa už tešili z troch bodov. Rovesníkov z MIBA Banská Bystrica zdolali presvedčivo 9:0.

 
25.1.2018 | Autor: Miroslava Baranová | Šport | čítané: 1284 krát