Streda, 17. apríl 2024
Meniny má Rudolf | zajtra Valér

Podmienky použitia

Prevádzkar webových stránok pis.sk

Prevádzkovateľom týchto webových stránok je spoločnosť VÁDIUM-IT, s.r.o. Práva na celý obsah publikovaný na týchto stránkach sú vyhradené spoločnosťou VÁDIUM-IT, s.r.o. , alebo jej poskytovateľom licencií.

Odvolanie

VÁDIUM-IT, s.r.o. vynakladá maximálne úsilie na zaistenie presnosti obsahu na webových stránkach pis.sk, ale aj napriek tomu, môžu tieto stránky obsahovať chyby alebo nepresnosti. VÁDIUM-IT, s.r.o. si vyhradzuje právo meniť obsah stránok bez predchádzajúceho upozornenia a negarantuje správnosť, úplnosť ani presnosť daného obsahu. VÁDIUM-IT, s.r.o. v žiadnom prípade nenesie zodpovednosť za škody akéhokoľvek druhu, vzniknuté v súvislosti s používaním týchto webových stránok. Ďalej tiež neposkytuje akúkoľvek záruku, že táto webová prezentácia je bez vírusov alebo iných škodlivých komponentov.

Odkazy

VÁDIUM-IT, s.r.o. nepreberá zodpovednosť za akékoľvek externé webové stránky odkazujúce na www.pis.sk alebo za akékoľvek externé webové stránky, na ktoré VÁDIUM-IT, s.r.o. odkazuje. Pokiaľ nasledujete odkazy z www.pis.sk činíte tak na vlastnú zodpovednosť.

Používanie obsahu webových stránok

Obsah webových stránok pis.sk nesmiete bez výslovného povolenia sťahovať, kopírovať, reprodukovať, distribuovať, či inak využívať. V prípade zamýšľanej reprodukcie informácií nájdených na stránkach pis.sk, či vytvorenia odkazu na ne, si prosím vyžiadajte písomný súhlas spoločnosti VÁDIUM-IT, s.r.o.. Všetky informácie, ktoré si tlačíte z tejto webovej prezentácie, smiete používať iba pre Vašu osobnú potrebu, pričom musíte výslovne uvádzať ako zdroj "Prešovský Informačný Server". Nedodržaním týchto podmienok porušujete zákony o ochrane priemyselného a duševného vlastníctva.

Poskytnutie materiálov

Odoslaním akéhokoľvek materiálu spoločnosti VÁDIUM-IT, s.r.o. prostredníctvom e-mailu, či prostredníctvom týchto stránok sa zaväzujete, že: (a) materiál neobsahuje nič, čo by bolo v rozpore so zákonom (b) ste vynaložili maximálne úsilie k zisteniu prítomnosti vírusov a k ich prípadnému odstráneniu (c) ste vlastníkom daného materiálu, alebo máte oprávnenie k jeho poskytnutiu spoločnosťou VÁDIUM-IT, s.r.o. (d) nepodniknete žiadne opatrenia proti VÁDIUM-IT, s.r.o. v súvislosti s týmto materiálom a ďalej sa zaväzujete, že VÁDIUM-IT, s.r.o. ochránite pred nárokmi tretej strany v prípade, že tretia strana podnikne proti VÁDIUM-IT, s.r.o. právne kroky v súvislosti s poskytnutým materiálom.

Porušenie podmienok

Porušením týchto podmienok ste povinný odškodniť VÁDIUM-IT, s.r.o. a ich poskytovateľovi licencií akékoľvek straty, výdavky, náklady alebo iné škody vzniknuté v dôsledku tohto porušenia.

Záverečné ustanovenie

Pokiaľ sa ktorékoľvek ustanovenie týchto podmienok stane neplatným, nebude mať táto skutočnosť vplyv na iné ustanovenia a všetky ostatné ustanovenia zostávajú v platnosti. Tieto podmienky sú interpretované podľa zákonov Slovenskej Republiky a budú sa nimi riadiť.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK