Pondelok, 27. máj 2024
Meniny má Iveta | zajtra Viliam

Pozor! Zmena uzávierky Štefánikovej

Búracie práce objektu bývalého OD Tesco si vyžiadali zmenu v ohlásenej uzávierke príľahlej Štefánikovej ulice. Namiesto dvoch ďalších ohlásených etáp bude ulica uzavretá neprerušovane od 21.2. do 1.3. 2018.

Štefániková ulica bude uzavretá z bezpečnostných dôvodov, kvôli búracím prácam na objekte niekdajšieho obchodného domu. Uzavretá bude časť ulice od Hlavnej po ulicu Janka Borodáča v dĺžke cca 40 m. Obchádzková trasa bude vedená po miestnych komunikáciách - J. Borodáča, Pavlovičovo námestie, ul. Masarykova.

Cestná svetelná signalizácia bude počas uzávierky vypnutá, zvislé dopravné značky, ktoré nebudú v súlade s dočasným dopravným značením, sa počas realizácie prekryjú.

Tieto zmeny sa rovnako dotknú aj MHD

V týchto dňoch, z dôvodu uzávierky Štefánikovej ulice v čase od 9:00 do 21:00 h. , linky č. 29, 32, 32A a školský spoj K premávajú obojsmerne cez Hlavnú ulicu.

Zastávky „Okružná“ a „Floriánova“ v obidvoch smeroch - nefunkčné.
Zastávka „Poliklinika“ smer centrum mesta - nefunkčná pre linku č. 32.
Uvedené linky budú obsluhovať zastávky na Hlavnej ulici obojsmerne.

Mohlo by Vás zaujímať
Na cestách pribudnú od 27.5. dve obmedzenia
Prešovčania sa musia od pondelka 27. mája 2024 pripraviť na dve dočasné obmedzenia. Jedno pribudne na Levočskej ulici a práce obmedzia dopravu aj na ulici Zborovská.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK