Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Presov Karate lady - Lucia Langošová cestuje na svetový pohár

V priebehu februára sa PRESOV KARATE KIDS zúčastnili viacerých vrcholových súťaží v rámci Slovenskej republiky.

Prvou súťažou bolo 1. kolo Slovenského pohára - detí, ktoré sa uskutočnilo dňa 10.02.18 v Trenčíne. PRESOV KARATE KIDS získali na najvyššom možnom fóre v rámci vrcholového detského karate 13 medailí! (1-5-7).
Na súťaži sa stretli špičky Slovenska v detských kategóriách KATA, KUMITE a AGILITY. PRESOV KARATE KIDS v Trenčíne nielen športovali, naberali skúsenosti, ale aj miešali karty v popredných umiestneniach.

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS v 1. kole SR pohára detí v karate:

Hamajdáková Jasmína: Kumite dievčatá 6-7 rokov do 20kg 1. miesto + Agility dievčatá 6 ročné /10/ -3 miesto
Balucha Kryštof : Agility chlapci 5 roční /13/ - 2. miesto + Kata chlapci 5 rokov /6/ - 2. miesto
Kočišová Katarína: Kumite mladšie žiačky 8-9 rokov nad 37kg začiatočníčky + 2. miesto Agility dievčatá 8 ročné /22/ - 3. miesto
Kašprišin Marko : Agility chlapci 11 roční /33/ 2. miesto
Porjanda Jakub : Agility chlapci 11 roční /33/ 2. miesto
Katrenič Dávid Jakub: Kumite starší žiaci 10-11 rokov nad 40kg začiatočníci - 3. miesto
Kočiš Radovan: Kumite starší žiaci 10-11 rokov do 40kg začiatočníci -3. miesto
Halecká Sofia: Kumite mladšie žiačky 8-9 rokov do 27kg začiatočníčky - 3. miesto
Salaganičová Ingrid : Agility dievčatá 10 ročné /21/ - 3. miesto
Mančev Jakub : Agility chlapci 6 roční /22/ - 3. miesto

Ďalšie výsledky PRESOV KARATE KIDS, nájdete cez tento link: https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=77

Ďalšou super súťažou bol ORAVA CUP 2018, ktorý sa uskutočnil dňa 24.02.2018. PRESOV KARATE KIDS ani tu neobišli naprázdno a s bilanciou (2-3-5) - 10 MEDAILÍ, nadmieru prekonali očakávania. LUCIA LANGOŠOVÁ a DÁVID KOSTOLNÍK sa po súťažnej pauze opäť predstavili na tatami. V zostave aj s nováčikmi sa PRESOV KARATE KIDS v sobotné mrazy vybrali bojovať na ORAVU. Detičky boli správne motivované perfektnými pohármi, vyššími ako samotné TATRY, ktoré sa dali na tejto súťaži vyhrať.

352 zúčastnených zápasníkov, 39 klubov - nešlo teda len o rýchly prednes, nabalenie kovov a odchod domov, ale počty predpovedali riadnu konkurenciu a veľké boje. To sa aj potvrdilo a veľa prešovských "malých hviezd" na vlastnej koži potvrdilo, že na to, aby si bol dobrý, musíš proste makať stále, lebo iný makajú určite... . V celkovom hodnotení išlo o super zápasy, super atmosféru so super rozhodcami... Túto súťaž, ktorá potešila nejednu detskú dušičku, ďalší rok PRESOV KARATE KIDS určite opätovne navštívia.
Súťaže sa zúčastnila aj Lucia LANGOŠOVÁ v rámci prípravy na budúco týždňový SVETOVÝ POHÁR v Salzburgu v Rakúsku (02. -04.03.2018). Lucia sa opäť dostáva do starej formy a triumfovala pre PREŠOV na tejto super súťaži. Lucia opäť potvrdila, že ak trénuje, je už len v jej hlave, či dokáže v SALZBURGU prekonať sama seba...
Ďalším do partie bol aj Dávid KOSTOLNÍK, ktorý po dlhej tréningovej pauze zúročil dlhoročné skúsenosti a taktiež triumfoval v najťažšej mužskej kategórii. Škoda, že Dávid netrénuje a venuje sa iným povinnostiam, pretože jeho rýchlostné schopnosti a talent ho predurčujú k tomu, aby dominoval medzi "ťažko - tonážnikmi".

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS na ORAVA CUP 2018:

nájdete cez link: https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=71

JAKUB PORJANDA ZASAHUJE SÚPERA
JASMÍNA 6- ROČNÁ HAMAJDÁKOVÁ ÚTOČÍ NA SÚPERKU
JASMÍNKA HAMAJDÁKOVA S MASKOTOM NA 1. KOLE SR POHÁRA V TRENČÍNE
LUCIA LANGOŠOVÁ CESTUJE DO SALZBURGU NA SVETOVÝ POHÁR
POHÁRE ZA 1. MIESTO NA ORAVA CUP 2018 BOLI OBROVSKÉ
PRESOV KARATE BOYS NA ORAVA CUP 2018
PRESOV KARATE KIDS NA ORAVA CUP 2018
PRESOV KARATE KIDS NA SLOVENSKOM POHÁRI
PRESOV KARATE KIDS SÚ SUPER PARTIA
PRESOV KARATE KIDS SÚ SUPER PARTIA
PREŠOVČATÁ NA ORAVA CUP 2018
TEO DOLEŽAL BOJOVAL STATOČNE A POTVRDIL ŽE JE OBROVSKÝ PREŠOVSKÝ TALENT HLAVNE V KUMITE
TRÉNER MIKLIČ S JASMÍNKOU HAMAJDÁKOVOU A JEJ MAMKOU
VÝPRAVA PRESOV KARATE KIDS POD HRADOM MATÚŠA ČÁKA
ZÁBAVA MUSÍ BYŤ, TO SME MY, PRESOV KARATE KIDS
Mohlo by Vás zaujímať
V Prešove sa začína jarné upratovanie
V rámci jarného upratovania bude v Prešove pristavených spolu 122 kusov veľkoobjemových kontajnerov. Prvý cyklus jarného upratovania sa začína 3. apríla 2024.
Prešov podporí zber kuchynského odpadu
Všetky prešovské domácnosti dostanú od mesta špeciálne vedierka na zber biologického kuchynského odpadu. Prešov chce takto podporiť triedenie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu od zmesového komunálneho odpadu. Distribúcia 10-litrových vedierok začne už koncom februára.
Mesto Prešov upozorňuje na zákaz umiestňovania nelegálnych reklamných bannerov a plagátov
Mesto Prešov žiada fyzické a právnické osoby, ktoré bez povolenia umiestňujú rôzne typy reklamných pútačov na území mesta Prešov, aby ich bezodkladne odstránili. Za nelegálne umiestňovanie reklamných bannerov a plagátov na území mesta Prešov môže byť zodpovednej osobe uložená pokuta.
Prešovská radnica bude svietiť v pestrých farbách
V posledný februárový deň si každoročne pripomíname Medzinárodný deň zriedkavých chorôb. Prešovská radnica a budova Mestskej galérie Caraffka budú preto 29. februára 2024 svietiť v pestrých farbách.
O dotáciu pre kultúru, šport a sociálnu oblasť môžete požiadať do 1. marca 2024
Mesto Prešov zverejňuje výzvu na poskytnutie dotácií v oblasti kultúry, športu a v sociálnej oblasti. O dotáciu pre kultúru, šport a sociálnu oblasť môžete požiadať do 1. marca 2024 (vrátane).
Prešovčania sa dočkajú nového mosta s cyklochodníkmi
V Prešove sa čoskoro odštartuje dlho očakávaná rekonštrukcia mosta na Lesíku delostrelcov. Do investičnej akcie sa v spolupráci púšťajú Prešovský samosprávny kraj ako správca mostného objektu a mesto Prešov, ktoré spravuje priľahlé lávky pre peších. Pôvodnú stavbu zo 60-tych rokoch nahradí nová moderná konštrukcia pre automobily, cyklistov i peších.
Navrhnite pamätihodnosť mesta Prešov na vybranú tému
Mesto Prešov vyhlasuje v súlade so Všeobecne záväzným nariadením mesta Prešov č. 2/2013 o evidencii pamätihodností mesta Prešov v znení Všeobecne záväzného nariadenia mesta Prešov č.1/2016
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK