Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Lístok na MHD si zakúpite už aj bezkontaktne

V tomto týždni sú na zastávky MHD v Prešove inštalované prvé tri automaty na cestovné lístky, ktoré akceptujú platbu bezkontaktnou platobnou kartou.

Kúpiť si cestovný lístok platobnou kartou bude možné na zastávkach Na Hlavnej smer sídlisko Sekčov, Karpatskej na Sekčove a Centrum na Sídlisku III. Na automatoch je vyznačená možnosť platby platobnou kartou.

Ako si zakúpite cestovný lístok?

- pri platbe v hotovosti je postup štandardný - najprv si zvolíte požadovaný cestovný lístok, potom vhodíte mince (automat preplatok vráti) a počkáte na vydanie cestovného lístka.

- pri platbe kartou si najprv zvolíte požadovaný cestovný lístok, potom stlačíte tlačidlo "Platba kartou", priložíte platobnú kartu k terminálu a počkáte na vydanie cestovného lístka.

Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK