Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Najväčší veľtrh na východe sa blíži - od zvoncov a fujár až po rodinné domy

XXVI.ročník tradičného veľtrhu ABC stavebníctva - aáhrada otvorí svoje brány v Prešove v Mestskej športovej hale - Tatran handball aréne v utorok 20.marca o 10.hodine a potrvá do štvrtka 22. marca do 18.hodiny.

Hlavným cieľom veľtrhu je poradiť každému, kto chce stavať, rekonštruovať alebo sa dozvedieť o novinkách v stavebníctve a bývaní.
Kúriť drevom, elektrinou, plynom? Aj na to tu nájdete odpoveď a potrebné rady, prispôsobené vášmu bývaniu. Ako využiť nové technológie, tepelné čerpadlo, rekuperáciu, vetranie, klimatizáciu, fotovoltaické panely, solárne kolektory.

Aký si vybrať stavebný murovací materiál? Nové druhy tehál, zateplené murovacie tvárnice, keramický materiál, drevo?

Na veľtrhu nájdete aj katalógy rodinných domov, postavenú drevenicu. Už tradične bude bohatá ponuka podláh, dverí, okien, bezpečnostných dverí, zabezpečovacích systémov, krbov, kozubov, strešných a komínových systémov, stavebnej chémie, hydraulických a pneumatických systémov, čističiek odpadových vôd, septikov.

Zaujímavá je ponuka zimných záhrad a zasklievania lódžií.
Po prvýkrát budú v ponuke terasové systémy a firma, zaoberajúca sa čistením fasád, najmä odstráňovaním grafitov. Chýbať nebude ani stavebná sporiteľňa.

Pre milovníkov záhrad je pripravená ozaj široká paleta záhradníckeho materiálu a náradia,
Semená, sadivá, sadbové zemiaky, planty, kvety, ovocné a ozdobné stromčeky, ruže, azalky, množstvo druhov oplotenia i zavlažovania. S ponukou medu prichádzajú slovenskí včelári, s domácimi produktami naši farmári.

Už tradične sa uskutoční súťaž v aranžovaní kvetov a denne rady pre záhradkárov.

Premiéru budú mať ľudové remeslá, zvonce, fujary, píšťaly, rezbárstvo, medovníkarstvo a slávna pobedimská paličkovaná čipka.

Študenti súkromnej SOŠ Mladosť pripravia na štvrtok 22.marca dvadsaťšesťmetrový Šarišský závin, v ktorom bude umiestnených 26 cien.

Na tento festival stavebníctva, záhradníctva a ľudového remesla je vstup už tradične bezplatný.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK