Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Otvorenie OC SOLIVARIA

Obchodné centrum SOLIVARIA, očakávaný TOP nákupný park, miesto určené nielen pre Prešovčanov ale aj obyvateľom širokého okolia, bude slávnostne otvorené už tento štvrtok, 15. Marca 2018.

Na ploche 10500 metrov štvorcových bude k dispozícii pre návštevníkov 20 obchodných prevádzok, kde nájdu všetko potrebné pre malých a veľkých. Súčasťou obchodného centra je aj novootvorená predajňa Mountfield, v novom koncepte. Aj ďalšie obchodné značky napr. Fresh, dm drogerie, Planeo elektro, Kärcher, otvárajú svoje predajne s novým dizajnom. Novinkou pre Prešovčanov je značka PreSpánok, domáce potreby Orion, Knihy za groš a Marcelle Patisserie. Komplexnosť retail parku následne doplní otvorenie prevádzok Slovenskej pošty, lekárne a predajňa obuvi CCC. Od jari do jesene plánuje obchodné centrum organizovať víkendové trhy zamerané na predaj zeleniny tzv. predaj z dvora.

Návštevníci ocenia najmä rýchlu dostupnosť a pohodlné parkovanie.

OC Solivaria bude otvorené vo štvrtok 15.marca už o 9:00 h a hlavný program odštartuje autogramiáda hercov zo seriálu Oteckovia o 10:00.h – 13:00 h. Slávnostné prestrihnutie pásky je plánované na 11.00 hod. Pre návštevníkov je pripravených množstvo sprievodných akcií a veľmi lákavé zľavy až do výšky 50%.

OC Solivaria

Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK