PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17106/organizatori_p18_prediskutovali_temu_bezpecnosti_s_bezpecnostnym_manazerom.html

Organizátori P18 prediskutovali tému bezpečnosti s bezpečnostným manažérom

Hoci do Národného stretnutia mládeže P18 v Prešove zostáva ešte štyri mesiace, jeho organizátori už teraz aktívne pracujú na doladení každého jedného detailu.

Po úvodnom stretnutí s viacerými predstaviteľmi záchranných zložiek a mestských spoločností v meste sa stretli s bezpečnostným manažérom Martinom Kráľovičom, ktorý vedie eventovú agentúru PS: Events.

"S Ondrejom Chrvalom, hlavným zodpovedným za P18, sme bod po bode prešli celým programom. Identifikovali sme momenty, kde treba zamerať našu pozornosť. Tímu P18 sme poskytli rady pri komunikácii s policajným či hasičským zborom a záchranármi, riešili sme tiež infolinku a spôsob komunikácie s účastníkmi, " hovorí Martin Královič. Ten má dnes vlastnú spoločnosť, ktorá sa venuje bezpečnosti na festivaloch a koncertoch.

"Nevynechali sme veci okolo pohybu mladých v meste, ich bezpečnosť v meste, v hale, na školách, zapojenie súkromnej bezpečnostnej služby a pokyny pre nich, ale aj vybrané produkčné veci, " dodáva Martin Královič, ktorý napríklad zodpovedal za bezpečnosť počas nedávných protestov Za slušné Slovensko v Bratislave či produkciu vlaňajšej slávnosti blahorečenia saleziána kňaza Titusa Zemana v Bratislave.

"Sme radi, že nám Martin poskytol svoje know how, aby sme sa zodpovedne pripravili na všetko, čo nás môže čakať počas P18 v Prešove, " dodal hlavný zodpovedný za P18 Ondrej Chrvala. Stretnutie podľa jeho slov nadväzuje na prijatie centrálneho tímu s viacerými predstaviteľmi záchranných zložiek a mestských spoločností v Prešove. Podobne, ako predchádzajúce, aj toto stretnutie inicioval tím P18.

Bezpečnostný manažér Martin Kraľovič sa podieľal aj na viacerých festivaloch a koncertoch, napríklad The Cranberries či Andrea Bocelliho. Na letnom festivale Pohoda v Trenčíne napríklad už niekoľko rokov zodpovedá za viac ako 600 dobrovoľníkov. Ako jeden z mála na Slovensku sa venuje bezpečnosti na podujatiach a je držiteľom titulu „Foundation Degree in Crowd Safety Management“ a certifikátu "Event Safety & Security Management".

 
28.3.2018 | Autor: Komunikačný tím P18 | Spoločnosť | čítané: 1215 krát