PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/17116/stavebna_doprava_na_ulici_za_kalvariou.html

Stavebná doprava na ulici Za Kalváriou

Stavbári zverejnili množstvo vozidiel, ktoré budú do októbra tohto roku po ulici Za Kalváriou prevážať stavebný materiál. Následne ju opravia.

Výstavba diaľnice D1 so sebou prináša aj dočasne zvýšenú dopravu na uliciach, ktoré sú prístupovými komunikáciami k miestam výstavby. Na prístup k stavenisku tunela je v súčasnosti využívaná aj ulica Za Kalváriou. Stavbári preto zverejnili množstvo vozidiel, ktoré budú touto ulicou prevážať stavebný materiál.

Materiál bude zhotoviteľ, ktorým je Združenie D1 Prešov, privážať touto ulicou v čase prípravných prác pred realizáciou portálového objektu tunela Prešov - do októbra 2018.

V tomto období bude po cesta Za Kalváriou premávať občasná stavebná doprava, to znamená:

V období odo apríla 2018 priemerne 2 x domiešavač s betónom za deň, 3 x cisterna s cementom za týždeň a 1 x náves s výstužou za mesiac

V období od mája 2018 do októbra 2018 priemerne 6 x domiešavač s betónom za deň, 3 x cisterna s cementom za týždeň, 5 x naves s výstužou za mesiac.

Zhotoviteľ taktiež oznamuje, že uvedenú komunikáciu bude pri nadmernom znečistení čistiť pomocou mechanizmov resp. tiež čaty na zbieranie hrubých nečistôt.

V prípade nejasnosti a akýchkoľvek otázok je zhotoviteľ ochotný podať podrobnejšie informácie o postupe prác na danom projekte zástupcom mestskej časti osobne.

 
6.4.2018 | Pridal: Redakcia PIS | Mesto Prešov | čítané: 991 krát