Štvrtok, 09. máj 2024
Meniny má Roland | zajtra Viktória

Majstrovstvá Slovenskej republiky v karate. Lucia Langošová sa stala jednotkou na Slovensku!

Naša prešovská športová ikona cestovala na tieto Majstrovstvá Slovenska ako vždy s maximálnym cieľom.

Bol to vrchol sezóny karate seniorov na Slovensku a očakávania v prešovskom tábore boli obrovské, keďže Lucia nepozná prekážky, nepozná prehry samej so sebou. Bojuje a nikdy to nevzdáva...a tak tomu bolo aj v tento krásny deň, ktorý sa nezmazateľne zapíše do histórie prešovského seniorského karate…

Lucia Langošová okrem super výsledkov v individuálnych kategóriách, a to zisk ZLATA v BRH (bez rozdielu hmotnosti) Kumite ženy a STRIEBRA v kumite do 61 kg, získala aj ZLATO v kumite družstiev žien vo farbách Žiliny! Lucia potvrdila, že patrí k špičke ženského karate na Slovensku. Vďaka patrí hlavne jej predsavzatiu a tvrdej vôli, byť najlepšou. Drina s akou absolvuje tréningy, jej nasadenie je najlepším príkladom pre mladšie dievčatá v JUNIORE. Ani jeden "odfláknutý" tréning, ani jedna kvapka potu nazmar. Pre nás trénerov je veľkou výzvou vychovať raz také isté "LANGOŠKY" akou je Lucia a v časoch súťaženia aj jej sestra Júlia. Sú to legendy prešovského karate, ktoré sa rozžiarili naplno, nielen vďaka ich talentu, ale najmä disciplíne a chuti prekonávať samých seba... OSU

Predohrou pre Majstrovstvami Slovenska v ŽILINE, boli M-SR Shito ryu 2018, konané dňa 07.04.2018 v Dunajskej Strede. Prešov získal krásnych 10 medailí (2-1-7), pričom deťom sa budeme venovať v ďalšom článku. Lucia LANGOŠOVÁ je opäť aj dvojnásobnou MAJSTERKOU SLOVENSKA SHITO RYU pre rok 2018! Svoju úroveň absolútnej jednotky potvrdila Lucia Langošová, ktorá opäť po roku zvíťazila v kumite v kategórii do 60 kg a v BRH. Tieto Majstrovstvá Slovenska SHITO RYU boli zároveň nominačnými kritériami pre Majstrovstvá Európy SHITO RYU, kde minulý rok Lucia dominovala. Na júnových Majstrovstvách Európy v Taliansku, bude Lucia patriť medzi obrovské favoritky. Lucia proste vyhráva, kde príde. A to je nezmazateľný fakt, že odkedy sa vrátila opätovne do Prešova, jej vôľa po víťazstvách, nabrala na obrátkach a sny sa menia v realitu…

V reprezentačnom drese sa nedala zahanbiť ani mladšia PRESOV KARATE LADY, a to Miška BRYNDZOVÁ. Tá sa zúčastnila vo farbách slovenskej reprezentácie medzinárodného turnaja: LVIV CUP 2018, konaný dňa 25.03.2018 na Ukrajine. Miška vybojovala pre Slovenskú republiku na medzinárodnom turnaji LVIV CUP 2018 super výsledok, a to krásne 3.miesto!

CESTA NA MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKEJ REPUBLIKY DO ŽILINY A NAŠE KRÁSNE TATRY
LUCIA LANGOŠOVÁ JE JEDNOTKOU NA SLOVENSKU V KATEGÓRII BEZ ROZDIELU HMOTNOSTI
LUCIA LANGOŠOVÁ NA MSR SHITO RYU 2018
LUCIA LANGOŠOVÁ ZÍSKALA V DRUŽSTVÁCH SO ŽILINOU ZLATO
MICHAELA BRYNDZOVÁ NA LVIV CUP 2018
MICHAELA BRYNDZOVÁ, BRALA NA UKRAJINE BRONZ
NA FOTKE LUCIA S RODIČMI, SESTROU JÚLIOU A S MEDAILISTOM MAJSTROVSTIEV EURÓPY - DOMINIKOM IMRICHOM
REPREZENTÁCIA SR na LVIV CUP 2018
TRÉNER MAREK NOVACKÝ A MICHAELA BRYNDZOVÁ NA LVIV CUP 2018 V UKRAJINE
Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK