Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Majstrovstvá Slovenskej republiky v karate. Lucia Langošová sa stala jednotkou na Slovensku!

Naša prešovská športová ikona cestovala na tieto Majstrovstvá Slovenska ako vždy s maximálnym cieľom.

Bol to vrchol sezóny karate seniorov na Slovensku a očakávania v prešovskom tábore boli obrovské, keďže Lucia nepozná prekážky, nepozná prehry samej so sebou. Bojuje a nikdy to nevzdáva...a tak tomu bolo aj v tento krásny deň, ktorý sa nezmazateľne zapíše do histórie prešovského seniorského karate…

Lucia Langošová okrem super výsledkov v individuálnych kategóriách, a to zisk ZLATA v BRH (bez rozdielu hmotnosti) Kumite ženy a STRIEBRA v kumite do 61 kg, získala aj ZLATO v kumite družstiev žien vo farbách Žiliny! Lucia potvrdila, že patrí k špičke ženského karate na Slovensku. Vďaka patrí hlavne jej predsavzatiu a tvrdej vôli, byť najlepšou. Drina s akou absolvuje tréningy, jej nasadenie je najlepším príkladom pre mladšie dievčatá v JUNIORE. Ani jeden "odfláknutý" tréning, ani jedna kvapka potu nazmar. Pre nás trénerov je veľkou výzvou vychovať raz také isté "LANGOŠKY" akou je Lucia a v časoch súťaženia aj jej sestra Júlia. Sú to legendy prešovského karate, ktoré sa rozžiarili naplno, nielen vďaka ich talentu, ale najmä disciplíne a chuti prekonávať samých seba... OSU

Predohrou pre Majstrovstvami Slovenska v ŽILINE, boli M-SR Shito ryu 2018, konané dňa 07.04.2018 v Dunajskej Strede. Prešov získal krásnych 10 medailí (2-1-7), pričom deťom sa budeme venovať v ďalšom článku. Lucia LANGOŠOVÁ je opäť aj dvojnásobnou MAJSTERKOU SLOVENSKA SHITO RYU pre rok 2018! Svoju úroveň absolútnej jednotky potvrdila Lucia Langošová, ktorá opäť po roku zvíťazila v kumite v kategórii do 60 kg a v BRH. Tieto Majstrovstvá Slovenska SHITO RYU boli zároveň nominačnými kritériami pre Majstrovstvá Európy SHITO RYU, kde minulý rok Lucia dominovala. Na júnových Majstrovstvách Európy v Taliansku, bude Lucia patriť medzi obrovské favoritky. Lucia proste vyhráva, kde príde. A to je nezmazateľný fakt, že odkedy sa vrátila opätovne do Prešova, jej vôľa po víťazstvách, nabrala na obrátkach a sny sa menia v realitu…

V reprezentačnom drese sa nedala zahanbiť ani mladšia PRESOV KARATE LADY, a to Miška BRYNDZOVÁ. Tá sa zúčastnila vo farbách slovenskej reprezentácie medzinárodného turnaja: LVIV CUP 2018, konaný dňa 25.03.2018 na Ukrajine. Miška vybojovala pre Slovenskú republiku na medzinárodnom turnaji LVIV CUP 2018 super výsledok, a to krásne 3.miesto!

CESTA NA MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKEJ REPUBLIKY DO ŽILINY A NAŠE KRÁSNE TATRY
LUCIA LANGOŠOVÁ JE JEDNOTKOU NA SLOVENSKU V KATEGÓRII BEZ ROZDIELU HMOTNOSTI
LUCIA LANGOŠOVÁ NA MSR SHITO RYU 2018
LUCIA LANGOŠOVÁ ZÍSKALA V DRUŽSTVÁCH SO ŽILINOU ZLATO
MICHAELA BRYNDZOVÁ NA LVIV CUP 2018
MICHAELA BRYNDZOVÁ, BRALA NA UKRAJINE BRONZ
NA FOTKE LUCIA S RODIČMI, SESTROU JÚLIOU A S MEDAILISTOM MAJSTROVSTIEV EURÓPY - DOMINIKOM IMRICHOM
REPREZENTÁCIA SR na LVIV CUP 2018
TRÉNER MAREK NOVACKÝ A MICHAELA BRYNDZOVÁ NA LVIV CUP 2018 V UKRAJINE
Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Jarná časť dostala zelenú!
Presne tri mesiace trval zimný spánok v mužskej regionálnej 3b Hokejbalovej lige VÝCHOD, no počasie sa snáď už umúdrilo a tak už nič nebránilo tomu, aby si hokejbalu chtivá partia opäť skrížila hokejky na ihriskách v Prešove a Trebišove.
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Prešovskí volejbalisti upravili nepriaznivú bilanciu v nadstavbe
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov zápasmi 5. kola druhej, tvz. nadstavbovej časti. V skupine o 1. -4. miesto privítali volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov na domácej palubovke hráčov Rieker UJS Komárno. Zverencom trénera Erika Digaňu sa v televíznom prenose podarilo ukončiť sériu troch prehier v rade a pred zaplnenou tribúnou sa tešili z výhry po dramatickom priebehu 3:2 (25:23, 18:25, 25:17, 16:25, 15:13).
Mestskí poslanci schválili kandidatúru Prešova na Európske mesto športu 2025
Poslanci Mestského zastupiteľstva v Prešove schválili návrh kandidatúry mesta na titul Európskeho mesta športu pre rok 2025. Tento prestížny titul udeľuje nezisková organizácia ACES Europe, založená v roku 1999 sídliaca v Bruseli a uznaná Európskou komisiou.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
Tatran Prešov postúpil do štvrťfinále Európskeho pohára EHF
Dokázali to! Hádzanári Tatrana Prešov postúpili do štvrťfinále Európskeho pohára EHF, keď v odvetnom stretnutí proti islandskému tímu FH Hafnarfjördur zmazali päťgólové manko z prvého súboja (30:35) a po víťazstve 31:23 (15:13) sa tešia z postupu medzi osem najlepších tímov celej súťaže.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK