Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Pátranie po nezvestnej osobe

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove vyhlasuje pátranie po nezvestnej osobe:

Viktoria Hriňová, nar. 9.9.2003, tr.bytom Bratislava-Devín, ul. Hradná č. 3707/4, prechodne bytom Vysoké Tatry, Dolný Smokovec č.31.

Dňa 20.4.2018 oznámil na Obvodnom oddelení PZ vo Vysokých Tatrách Ľuboš Hriň nezvestnosť svojej maloletej dcéry Viktórie Hriňovej, ktorú naposledy videl dňa 20.4.2018 o 06.45 hod. kedy odišla z miesta prechodného bydliska Vysoké Tatry, Dolný Smokovec č. 31 do školy v Dolnom Smokovci, pričom do školy neprišla, späť do miesta prechodného bydliska sa doposiaľ nevrátila a ani o sebe nepodala žiadnu správu. Pri sebe mala finančnú hotovosť vo výške 50, -Eur a mobilný telefón, ktorý má vypnutý. Menovaná bola videná ako dňa 20.4.2018 o 07.23 hod. si na ŽSR v Poprade kúpila cestovný lístok Bratislava-Hlavná stanica, kde je predpoklad že išla za svojím priateľom Jakubom Šipošom vo veku 15 rokov, ktorý býva v Bratislave.
Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať.

Popis osoby: Menovaná je vysoká 170 cm, plnoštíhlej postavy, čierne vlasy, v záhlaví vyholené, nosené vo vrkoči, hnedé oči
Popis oblečenia: červená bunda, bordové tričko, modré rifle-roztrhané na oboch kolenách, červené tenisky, čierny ruksak zn. NIKE
Zvláštne znamenie: nemá

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad, t. č. 0961 89 3371, resp. na linku 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK