Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Obľúbený UNIPO FEST už klope na dvere

Už túto stredu (25. apríla) sa v areáli Prešovskej univerzite (PU) v Prešove uskutoční obľúbený študentský festival UNIPO FEST 2018.

Ide o jeden z najväčších hudobných open – air podujatí v meste Prešov, ktorý sa z roka na rok teší rastúcemu záujmu nielen zo strany študentov, ale aj širokej verejnosti.

Univerzitný festival je podujatím, ktorého zámerom je vytvoriť tradíciu študentského majálesu v treťom najväčšom meste na Slovensku, čo sa mu úspešne darí. Aj tohtoročný 7. ročník majálesu sa bude niesť v znamení bohatého sprievodného programu, slovenských, viac či menej známych interpretov, ale i pripravovaných noviniek. „Medzi headlinermi nebude tento rok chýbať silná trojica s miláčikmi domáceho publika – kapelou Heľenine oči. Prídu aj, medzi študentmi veľmi obľúbení, INEKAFE a KONTRAFAKT, “ približuje Adrián Kuba z oddelenia marketingu PU. Ako doplnil, priestor predstaviť svoju hudbu dostanú aj menšie lokálne skupiny ako bardejovská kapela Niečo navyše, Fictive Marry z Košíc, ale tiež slovenský interpret pôvodom z Ruska s názvom GLEB.

Hudobná časť festivalu bude spestrená bohatým blokom sprievodných akcií, ktoré vytvoria pre návštevníkov dostatočný priestor pre zábavu „Veľkou a veríme že pozitívnou zmenou bude aj nový pivný partner festivalu, “ doplnil Kuba. Účastníci UNIPO FESTU sa môžu tešiť aj na silovú work-out súťaž v zhyboch, kľukoch na bradlách a drepoch na jednej nohe, ktorá bude pod taktovkou študentov Fakulty športu PU.

Brány areálu Prešovskej univerzity sa pre všetkých účastníkov festivalu otvoria dňa 25. apríla 2018 o 14.00 hod. Vstupenky je možné zakúpiť si v predpredaji v Centre 1. kontaktu PU (budova FF a FHPV, Ul. 17. novembra 1). Držitelia preukazov ZŤP a ZŤPS majú vstup zadarmo. Hlavným organizátorom festivalu, s očakávanou návštevnosťou približne 6 tisíc ľudí, je eventová agentúra Dream production, s.r.o. , v spolupráci s Prešovskou univerzitou.

Všetci milovníci hudby a dobrej zábavy ste srdečne pozvaní na jeden z najväčších hudobných open – air festivalov v Prešove. Tešíme sa na Vás.

Súvisiace články
23.4.2019 MAJÁLES BUDE TENTO ROK NABITÝ HVIEZDAMI
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK