Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Informácia o dopravných obmedzeniach v okrese Poprad

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky o dopravných obmedzeniach na pozemných komunikáciách v okrese Poprad počas konania automobilových pretekov „Rallye Tatry 2018“ konaných v dňoch 24. až 26. mája 2018.

Dňa 24. mája 2018 v čase od 19:30 hodiny do 24:00 hodiny a dňa 25. mája 2018 v čase od 18:30 hodiny do 01:30 hodiny bude uzatvorený tzv. mestský okruh, t.j. bude vykonaná úplná uzávierka cesty I/18, II/534 a miestnych komunikácií v okolí mimoúrovňovej križovatky pri HM Tesco v meste Poprad. Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením cez mestskú časť Poprad – Veľká. Odporúčame širokej motoristickej verejnosti, aby pre príjazd do mesta Poprad z diaľnice D1 využívali diaľničný privádzač Poprad – Východ (Matejovce).

Dňa 26. mája 2018 v čase od 08:30 hodiny do 17:30 hodiny sa uskutočnia rýchlostné skúšky č. 3, 5 a 7 v okolí obce Spišské Bystré. Počas týchto rýchlostných skúšok bude uzatvorená cesta III/3075 medzi mestom Poprad a obcou Spišské Bystré. Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením po ceste I/66 a III/3074 cez obec Hranovnica. V čase od 10:00 hod. do 17:30 hod. sa uskutočnia rýchlostné skúšky č. 4 a 8 v okolí obce Liptovská Teplička. Počas týchto rýchlostných skúšok bude uzatvorená cesta III/3074 medzi obcou Vikartovce a Liptovská Teplička a cesta III/3061 medzi obcami Šuňava a Liptovská Teplička. Obchádzková trasa do obce Liptovská Teplička neexistuje, cesty budú otvorené medzi jednotlivými RS v čase od 13:00 hod. do 14:00 hod.

Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky na zvýšenú opatrnosť a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície, ako aj organizátorov podujatia.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
Mesto sa púšťa do opráv predstaničných priestorov
V Prešove sa v pondelok 26. februára 2024 odštartuje očakávaná rekonštrukcia predstaničných priestorov. Mesto tak vyrieši problémy s presakovaním vody do podchodu, ktorý je dôležitým prepojením pre cestujúcu verejnosť. Opravy budú sprevádzať aj obmedzenia v doprave.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK