Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Polícia hľadá neznámeho vodiča a svedkov dopravnej nehody

Dňa 19.4.2018 v čase okolo 15:20 h došlo v Prešove za hotelom Dukla k zrážke chodkyne osobným autom.

Doposiaľ neznámy vodič na neznámom osobnom aute odbočoval z vedľajšej ulice Hurbanistov vľavo na ulicu Námestie Legionárov, pričom pravou prednou časťou vozidla narazil do 62 ročnej chodkyne z Prešova. Žena prechádzala cez cestu z ľavej strany na pravú z pohľadu neznámeho vodiča. Po náraze chodkyňa spadla na cestu a utrpela poranenia kolena a pravej ruky s dobou liečenia nad 7 dní. Vodič, ktorý ženu zrazil ju previezol do FNsP Prešov na ošetrenie. Pri dopravnej nehode nevznikla žiadna materiálna škoda.
K objasneniu príčin a okolnosti vzniku tejto nehody je potrebné zistiť totožnosť neznámeho vodiča, pričom pomôcť môžu aj svedkovia, ktorí sa v uvedenom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody.

Polícia preto žiada neznámeho vodiča vodičov ako aj ostaných vodičov, ktorí v tom čase jazdili na uvedenom úseku cesty aj občanov, ktorí sa v tom čase nachádzali v blízkosti miesta dopravnej nehody a mohli by poskytnúť informácie o dopravnej nehode, aby kontaktovali políciu, buď priamo na Okresnom dopravnom inšpektoráte OR PZ v Prešove, Vajanského 32, Prešov, tel. čísla 0961 80 3513 prípadne na známom tel. čísle 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Krádež v rodinnom dome
Polícia v Prešove rieši prípad trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovanie domovej slobody, ku ktorému došlo v sobotu (17.02.2024) na Ul. Bezručovej.
Likvidácia tabaku aj registračných pokladníc
Prešov - 20.02.2024: Colný úrad (CÚ) Prešov zlikvidoval v spaľovni odpadov viac ako 5,6 ton tabaku, ktorý prepadol v prospech štátu. Zničil aj tri registračné pokladnice, ktoré zabezpečil pri kontrolách zameraných na dodržiavanie zákona o používaní elektronickej registračnej pokladnice (ERP).
Náušnice, prstene, retiazky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Ukradnuté dopravné značky
Taxikár jazdil po strede cesty
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK