Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Levočská púť 2018

Polícia upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky o dopravných obmedzeniach na pozemných komunikáciách v okrese Levoča počas konania Levočskej púte 2018. Dopravné obmedzenia sa začnú v sobotu 07.07.2018 v čase o 6:00 hod. a ukončenie sa predpokladá v nedeľu 08.07.2018 do 16:00 hod.

Počas osobitného dopravného režimu budú v meste Levoča uzatvorené miestne komunikácie: ul. Športovcov, ul. Ovocinárska, ul. Sadová, ul. Kláštorská, ul. Košická a Nám. Majstra Pavla. V čase konania púte budú v Levoči zrušené všetky spoje mestskej hromadnej dopravy. Všetky verejné parkoviská a záchytné parkovacie plochy budú vyznačené prenosným dopravným značením. Čiastočné obmedzenie, z dôvodu parkovania autobusov po jednej strane komunikácie, bude na ceste III/3225 vedúcej z mesta Levoča do Levočskej doliny.

Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície, ako aj organizátorov podujatia.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Jarné prázdniny má aj prešovská MHD
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že od pondelka 26. februára do piatku 1. marca 2024 bude MHD v Prešove premávať v prázdninovom režime.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Mesto sa púšťa do opráv predstaničných priestorov
V Prešove sa v pondelok 26. februára 2024 odštartuje očakávaná rekonštrukcia predstaničných priestorov. Mesto tak vyrieši problémy s presakovaním vody do podchodu, ktorý je dôležitým prepojením pre cestujúcu verejnosť. Opravy budú sprevádzať aj obmedzenia v doprave.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Parkovanie pri amfiteátri bude dočasne obmedzené
Mesto Prešov informuje vodičov, že v dňoch od 21. do 23. februára 2024 nebude možné zaparkovať na parkovisku pri amfiteátri.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK