PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/47/presovsky_informacny_server.html

Prešovský informačný server

Projekt prešovského informačného servra vznikol v júli 2000, v spolupráci mesta Prešov, Mestského informačného centra a prešovských firiem Granito Comp. a Vádium. Autori si kladú za cieľ združiť na jedno miesto rôznorodé informácie, správy, reportáže a zaujímavosti, zo života obyvateľov mesta Prešov, a jeho širšieho regiónu.
Prešovský Informačný Server (pis.sk)

Projekt je prvým svojho druhu a jedinečný tým, že výstup z informačného systému je možné realizovať osobne u pracovníkov Mestského informačného centra na Hlavnej ulici č. 67, telefonicky v pracovných hodinách na čísle 019 186 a hlavne 24 hodín denne z ľubovoľného miesta na svete prostredníctvom internetu. Informácie sú zotriedené tak, aby boli čo najprehľadnejšie a aby ich bolo možné ľahko vyhľadať. Informačná technika tiež umožňuje archivovať informácie ľubovoľne dlho a zároveň ich mať stále prístupné.

Prevratom informačného veku je interaktivita. Ku každej téme je možné sa vyjadriť a viesť diskusiu. Aj keď sme si vedomí, že sa tým nevyriešia všetky problémy ktoré nás trápia, veríme, že sa aspoň načrtnú možné riešenia a že takouto formou prispejeme k lepšiemu, kvalitnejšiemu a bohatšiemu životu nás všetkých. A to je naša vízia.

 
22.7.2000 | Pridal: Redakcia PIS | Portál PIS | čítané: 19636 krát