Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Pestovali marihuanu na farme v rodinnom dome

Svidnícky policajný vyšetrovateľ v stredu (14.3.) obvinil 30-ročného muža a 24-ročnú ženu z okresu Stropkov zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva.

sadenice marihuany

Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Karnišová informovala, že obvinený pár spoločne minimálne od decembra 2011 až do súčasnosti vyrábal omamné rastliny konope v špeciálne upravenej miestnosti pri rodinnom dome v obci Chotča, okres Stropkov. Policajti našli najmenej deväť kusov rastliny v plastových črepníkoch, osem kusov sadeníc v plastových črepníkoch a tri kusy sušenej rastliny.

Obvinení boli vyšetrovateľom zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia. Zároveň bol spracovaný podnet na podanie návrhu na ich vzatie do väzby. Prípad vyšetruje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru vo Svidníku v spolupráci s Národnou protidrogovou jednotkou.

sadenice marihuany
zariadenie na pestovanie marihuany
zariadenie na pestovanie marihuany
zariadenie na pestovanie marihuany
sadenice marihuany
Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK