PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/data/2692/benko_ivan-_phdr-.html

Benko Ivan, PhDr.

Databáza / Samospráva Prešov / Komunálne voľby 2006 / Kandidáti na poslancov MsZ
Názov subjektu:
Benko Ivan, PhDr.
Sídlo (adresa):
Tarasa Ševčenka 30, Prešov

63 r.,dôchodca, nezávislý kandidát

PhDr. Ivan Benko

Narodil som sa v rodine typografa 31. 5. 1947, v Prešove.
Základnú školu som ukončil v roku 1962 a nastúpil som na Strednú priemyselnú školu stavebnú – odbor dopravné stavby. Ktorú som ukončil maturitou v roku 1966.
Na Filozofickú fakultu v Prešove UPJŠ v Košiciach som bol prijatý v roku 1967 na odbor Výchova a vzdelávanie dospelých špecializácia sociológia kultúry, kde som v roku 1972 bol promovaný v odbore. Nastúpil som ako sociológ na Podnikové riaditeľstvo Pozemných stavieb š.p. Prešov, kde som pracoval až do nástupu na základnú vojenskú službu.
V rokoch 1984 – 1986 som absolvoval posgradualne štúdium vysokoškolskej pedagogiky, ktoré som ukončil absolutóriom. V roku 1980 som rigoróznou skúškou získal titul PhDr. (doktor filozofie).

Prehľad zamestnaní:

 

Ponúkam služby v oblasti organizovania spoločenských a kultúrnych podujatí, medzinárodných konferencii ako aj personálneho poradenstva.
Rodinný stav od roku 2003 rozvedený, otec dvoch dospelých zaopatrených detí.
Som spoluzakladateľ Akademického Prešova, a bol som člen Divadielka poézie FF UPJS, ako aj HIFI klubu, ktorý robil divadlo hudby a prvé diskotéky 1967-68 v Prešove, prešovskú dychovku, ľudovú školu umenia a hral s hudobnou skupinou Mloci.

 
vytvorené: | čítané: 19818 krát