Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
aktualizované: 31.10.2014

Gajdošová Margaréta, Mgr. (14) - VO2

Názov / Meno:
Gajdošová Margaréta, Mgr. (14) - VO2
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 2
E-mail:
WEB:
https://www.facebook.com/margareta.gajdosova

29 r., programový manažér, SMER-SD



O mne:
Som 29-ročná vyštudovaná politologička. V súčasnosti pracujem ako programová manažérka pre Nórsky finančný mechanizmus a medzinárodné vzťahy na Úrade Prešovského samosprávneho kraja, Odbor cezhraničnej a medzinárodnej spolupráce. 


1. Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

Som rodená Prešovčanka a na Sídlisku II žijem so svojou rodinou a štvornohým miláčikom Miou už niekoľko rokov. Myslím si, že lokalita mestskej časti č. 2 je ideálnym miestom pre život, a to aj napriek určitým problémom, s ktorými sa tu dennodenne stretávame. Je to napríklad nedostatok parkovacích miest, obmedzené možnosti na trávenie voľného času nielen pre mladých ale aj pre seniorov, zlý stav chodníkov či neistota súvisiaca s bezpečnosťou.  Keďže tieto problémy nedokážem riešiť z pozície občana, rozhodla som sa uchádzať o vašu dôveru. Chcem sa stať vaším hlasom v Mestskom zastupiteľstve, lebo verím, že spoločnými silami dokážeme zlepšiť kvalitu života v našej mestskej časti a spraviť z nej zelené, bezpečné a atraktívne miesto pre život tak mladých ľudí, ako aj seniorov.   


2. Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

Som mladý človek, ktorý ponúka svoj elán, energiu, nové nápady a v neposlednom rade vôľu pracovať pre svoje okolie a zmeniť veci, ktoré nefungujú tak, ako by mali. Prešov vnímam ako mesto s veľkým potenciálom, ktorý však nie je dostatočne využitý. Medzi hlavné problémy určite patrí nedostatok pracovných príležitostí pre všetky vekové kategórie či alarmujúci stav ciest. Verím, že štyri roky je dostatočne dlhá doba na to, aby sme z Prešova spravili mesto, v ktorom sa oplatí nielen vyrásť, ale aj zostarnúť. Také mesto, ktoré by ľuďom ponúklo prácu a uplatnenie, aktívne by sa venovalo stavu cestných komunikácii, zelene a v neposlednom rade by nezatváralo oči pred problematikou opustených zvierat.


3. Aké budú Vaše  priority?

 Zlepšenie kvality prostredia: premena Kolmanovej záhrady na oddychové centrum, rozvoj voľno-časových aktivít pre všetky vekové kategórie, vytvorenie podmienok pre zriadenie klubu dôchodcov a klubu pre mládež, využitie školských jedální  na podávanie stravy pre dôchodcov,  rozširovanie peších a cyklistických chodníkov na Vydumanec a Kvašnú Vodu, opravy a rekonštrukcie rozpadajúcich sa chodníkov a ciest, modernizácia a dobudovanie detských ihrísk a lavičiek v oddychových zónach, zvýšenie počtu odpadkových košov
 Zvýšenie bezpečnosti občanov a ich majetku: znásobenie počtu policajných hliadok v uliciach, rozšírenie ochranného kamerového systému, modernizácia verejného osvetlenia
 Zlepšenie podmienok pre psíčkarov: rozšírenie psích výbehov, sprístupnenie „psích“ odpadkových košov
 Zvýšenie počtu parkovacích miest
 Rozšírenie mestskej hromadnej dopravy aj do okrajových zón  mestskej časti č. 2 


aktualizované: 31.10.2014
6084
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK