Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
aktualizované: 22.10.2014

Havrillová Darina, PhDr. (15) - VO1

Názov / Meno:
Havrillová Darina, PhDr. (15) - VO1
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 1
Telefón:
0915 415 709
E-mail:

59 r., vedúca sociálneho úseku FNsP, nezávislý kandidát



1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 
Som rodená Prešovčanka a sídlisko 3 je mojim trvalým bydliskom. Pociťujem potrebu pomôcť tým, ku ktorým nebol život príliš najprívetivejší. Či už sú to naši seniori, handicapovaní ľudia, občania bez strechy nad hlavou, ale aj týrané ženy, či deti, ktoré potrebujú bezpečné bývanie. Kandidujem so sociálnym programom, ktorý zverejním v čase začiatku oficiálnej časti kampane. V sociálnej oblasti sa cítim doma, dlhé roky sa totiž venujem práve sociálnej problematike, momentálne na pozícii vedúcej Sociálneho úseku FNsP v Prešove. Spolupracujem aj s Nadáciou Liga proti rakovine – ľudia, ktorí nedostali do života a od života toľko, koľko by mali – si zaslúžia našu úctu, pozornosť, ale predovšetkým pomoc. Postarajme sa seniorom o dôstojnú jeseň života, handicapovaným o vyššiu kvalitu života a týraným menej bolesti, o to viac radosti a prinavráteného úsmevu. 

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas? 
Kampaň nemám postavenú na sľuboch, ale na reálnych výsledkoch, ktoré som počas mojej práce dosiahla a sú ľahko overiteľné. Občania vnímajú sociálne problémy najintenzívnejšie a na ich riešenie potrebujú odborníkov. Viem, že jeden poslanecký mandát problémy nevyrieši, no môže byť dostatočným impulzom, ak sa k môjmu programu a projektu (napr. program aktívneho starnutia, či program pre bezdomovcov – „Aj keď bez domova, ale čistí“ – alebo program utajeného bývania pre týraných) pripoja aj ďalší a spoločne vytvoríme úspešné hodnoty. Seniori nesmú byť ťarchou spoločnosti, ľudia bez domova si takisto zaslúžia druhú šancu. 

3.Aké budú Vaše priority? 
Tak ako som spomínala, priority sa týkajú bezprostredne sociálnej sféry – bez poradia: seniori, handicapovaní a týraní, občania bez domova. Ľudia, ktorí nás potrebujú, lebo v živote šťastie nemali. Vráťme im ho.


aktualizované: 22.10.2014
16442
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK