Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
aktualizované: 7.11.2014

Kyslan Karol, Mudr., PhD., MPH (26) - VO1

Názov / Meno:
Kyslan Karol, Mudr., PhD., MPH (26) - VO1
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č.1
E-mail:
Karol Kyslan

41 r., lekár, nezávislý kandidát



O mne:
dve deti - dcérka a synček
voľný čas: akýkoľvek šport, hlavne hokej, knihy, bicykel

1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

Prečo? Toto volebné obdobie som už pracoval v komunálnej politike ako poslanec. Prakticky môžem povedať, že som sa len učil byť poslancom. Naučil som sa a nazberal veľa skúsenosti ako poslanec v najsilnejšom obvode č. 1, ako predseda predstavenstva IPZ. A hlavne ako predseda Komisie pre disponovanie s majetkom mesta. Napriek začiatkom už teraz viem povedať, že tieto ťažké úlohy sú úspešne za mnou. Najlepšie to vidieť u nás na Sídliskách II, III a Mladosť, ktoré považujem za zelené srdce Prešova, na materských a základných školách, kde sú naše deti, ktorým som mal česť pomôcť.
A teraz prichádza možnosť pokračovať v začatej práci, prichádza nové volebné obdobie. Je množstvo skúseností a poznatkov, ktoré môžem využiť a plne rozvinúť. Preto som sa znova podujal bojovať o priazeň mojich voličov.

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

Treba si na internete pozrieť moju poslaneckú prácu, poslaneckú bezúhonnosť, poslaneckú principiálnosť. Preto, že okrem poslaneckej práce som lekárom a hlavne rodičom dvoch malých ratolestí. Lebo transparentné, nekorupčné správanie je pre mňa principiálne.

3.Aké budú Vaše  priority?

Hlavné ciele:
Podľa mňa sa Prešov rúti do úverovej katastrofy, napriek sladkým slovám považujem situáciu v meste za katastrofickú v zmysle ekonomiky mesta.Chcem pomôcť zlepšiť stav finančnej kondície  mesta s dôrazom na transparentnosť. 
Rozvoj športu a hlavne hokeja so zameraním sa na zastavenie úpadku dezolátny stav na našom mestskom zimnom štadióne.
Malé ciele: 
Dokončiť rekonštrukciu OC Centrum, dokončiť rekonštrukcie materských škôlok v tomto obvode, stála kontrola a ochrana v okolí Torysy - cyklistický chodník, oddychové zóny, reagovať na aktuálne potreby Môjho VMČ. 


aktualizované: 7.11.2014
9446
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK