Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín
aktualizované: 22.10.2014

Langová Janette, Mgr. (15) - VO4

Názov / Meno:
Langová Janette, Mgr. (15) - VO4
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 4
E-mail:
WEB:
http://www.janettelangova.sk/
Janette Langová

41 r., kultúrna referentka, nezávislý kandidát

O mne :

Prešov je mojím rodiskom od roku 1973, detstvo a dospievanie som prežívala v harmonickej rodine vďaka čomu som sa mohla venovať svojej záľube a neskôr aj vyštudovať vysokú školu zo zameraním na  humanitné odbory . Po založení si vlastnej rodiny – kde syn a dcéra mi veľakrát dali iný pohľad na veci a podpore môjho manžela som sa rozhodla kandidovať za voleného zástupcu do mestského zastupiteľstva v roku 2010.

Skúsenosti štvorročného obdobia, vzájomná komunikácia s obyvateľmi, zrealizovanie projektov, charitatívnych akcií len umocnil môj lokálpatriotizmus a prirodzene vyústil v poznanie že MILUJEM PREŠOV.  

1. Prečo ste sa rozhodli kandidovať?

Mojím záujmom bolo a vždy bude aby požiadavky občanov boli riešené, bez ohľadu na ich rozsah, veľkosť či zložitosť. Každý občan so záujmom o zlepšenie prináša hodnotu, ktorá je v prospech celej komunity. Ako volený zástupca som si vždy vážila dôveru, ktorú mi občania preukázali pri mojom zvolení a zároveň pri osobných stretnutiach ju zhodnocovali.

2. Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?

Lebo: ,,Milujem Prešov“

3. Aké budú Vaše  priority?

Priority:

Počas štyroch rokov sme museli poväčšine riešiť aj 8 rokov staré nevybavené požiadavky obyvateľov. Za ten čas som dôkladne  spoznala problémy tu žijúcich občanov.

Mojou prioritou je riešenie statickej dopravy na Ulici 17. Novembra, SDH, 2. etapa rekonštrukcie Pavlovičovho námestia, pokračovať v projekte zjednosmernených ulíc na Táborisku a riešiť revitalizáciu zelených pásov v tejto lokalite, budovanie nových a revitalizácia existujúcich detských ihrísk.

Zároveň si uvedomujem potrebu realizovať veľké investičné akcie týkajúce sa rekonštrukcie ulíc Jarkovej, Slovenskej a Budovateľskej, ktoré majú nielen celomestský, ale dovolím si ich povýšiť na celokrajský význam. 

aktualizované: 22.10.2014
5759
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK