Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
aktualizované: 5.11.2018

Benko Miroslav, PaedDr. (2) - VO5

Názov / Meno:
Benko Miroslav, PaedDr. (2) - VO5
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 5
Mobil:
0907 917 600
E-mail:
Miroslav Benko

40 r., vedúci odboru starostlivosti o životné prostredie, SMER-SD



Mám 40 rokov, som ženatý a spolu s manželkou máme dve detičky Timona a Támiu. Pracujem, ako vedúci Odboru starostlivosti o životné prostredie. Takže zamestnanie „využívam“ na boj s nelegálnymi skládkami na území nášho mesta. Vo voľnom čase milujem šport a cestovanie.

1. Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 
- Rozhodol som sa opäť kandidovať, lebo mám dobrý pocit z toho, čo sa urobilo v mestskej časti v tomto volebnom období. Viem, že nie stále sa dá vyhovieť všetkým občanom, ale som sa snažil, aby ľudia boli spokojní s aktivitou počas celého volebného obdobia. Vysvedčenie dostanem ja od občanov a mal som možnosť pracovať na tom, aby bolo čo najlepšie. Skúsenosti mám, takže keď dostanem od občanov dôveru, budem sa ďalej „biť“ za našu mestskú časť. 

2. Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas? 
- Dnes nie je problém urobiť fotografiu s výtlkom na ceste a s pieskoviskom bez piesku. Stále sa nájde miesto, ktoré potrebuje rekonštrukciu alebo nový asfalt. Takže tých sľubov od kandidátov bude veľmi veľa. Výhodu mám, že ľudia má už poznajú a nemusím sľubovať, lebo sa môžem pochváliť výsledkami. Stále budem presadzovať, aby obyvatelia neplatili viac za komunálny odpad, MHD a za iné veci, ktoré dennodenne potrebujú. Pamätám sa, ako som navrhol pred dvomi rokmi zmenu sadzby za odvoz odpadu a ľudí to potešilo. Ak dostanem dôveru, tak budem za pozitívne zmeny v našom meste bojovať. 

3. Aké budú Vaše priority? 
- Pokračovať v rekonštrukcii škôl a výstavbe cyklochodníka na Delňu. Mám záujem, aby nábrežie rieky Sekčov sa upravil pre chodcov, cyklistov a korčuliarov. Vybudovať ihrisko a rozšíriť detské prvky medzi MŠ a ZŠ Važeckou. Budem myslieť na rodiny s deťmi, aby mali dobrý pocit z bývania a bezpečia – detské ihriska a rozšíriť kamerový systém. Na Solivare bude revitalizácia NKP a skladu soli, takže urobiť pekné námestie a Solivar „premeniť“ na najkrajšiu historickú časť na Slovensku. No a najväčšie bolesti máme, keď počujeme slovo doprava. Takže riešiť statickú dopravu v meste s obchvatmi, lebo už včera bolo neskoro.
aktualizované: 5.11.2018
6467
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK