Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava
aktualizované: 22.10.2014

Malaga Ľudovít, Ing. (16) - VO5

Názov / Meno:
Malaga Ľudovít, Ing. (16) - VO5
Sídlo (adresa):
Prešov, volebný obvod č. 5
Mobil:
0918 448 666
E-mail:

55 r., stavebný inžinier, SMER-SD


1.Prečo ste sa rozhodli kandidovať? 
Ako súčasný poslanec MsZ v Prešove za MČ 5 Solivar, Soľná Baňa , Šváby, ak mi občania prejavia dôveru , rád by som pokračoval v začatej práci ako doteraz aj na základe skúsenosti , pri presadzovaní požiadaviek a potrieb občanov mestskej časti č.5. 

2.Prečo by Vám mali Prešovčania dať vo voľbách svoj hlas?   
Za svojou prácou si stojím. Aj na základe požiadaviek občanov a mojich priorít pre MČ 5, podarilo sa veľa zrealizovať a presadiť v tomto volebnom období 2011-2014 či už v oblasti investičnej výstavby, alebo bežných potrieb občanov a MČ č.5.Požiadavky občanov a MČ 5 mám podrobne zmapované. Ak dostanem dôveru od občanov vo voľbách , budem pokračovať v realizácií. 

3.Aké budú Vaše priority? 
 - podpora silného investora v meste Prešov - riešenie dopravnej infraštruktúry a statickej dopravy , vrátane obchvatov mesta. - rekonštrukcie ciest a chodníkov - pokračovanie revitalizácie Národnej kultúrnej pamiatky Solivar, objektov ťažby soli a okolia. - športoviská,detské ihriská , oddychové a relaxačné zóny, poriadok a bezpečnosť.
aktualizované: 22.10.2014
4199
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK