obsah:

dnes je Streda - 23. máj 2012 - Želmíra | zajtra Ela

PIS.sk

Diskusia k článku: Aktuality Mediálky TV 21.10.2011

• Aktuality Mediálky TV 21.10.2011 21764

Reaguj

zero266 (ID: 1240)
    zero266 | 22.10.2011 11:23
    Dobrý deň,

Dobrý výbet tém, celkom dobrá kvalita kamery, ako aj redaktorov. Musím sa vyjadriť k dvom príspevkom.

Anketa - pri reportáži o vandalizme.
    Chápem, že zahraničný študent je pre Vás atrakcia, ale tento študent je tu len okolo troch mesiacov, jemu je to jedno, ako to tu bude vyzerať. Preto by som nabudúce oslovil, len slovenských študentov.

Reportáž o alkoholizme mládeži.
    Priama otázka na riaditeľa Mediálky.
    Je fajn, že ste mladých prichytili (aj keď neviem, či im môžete ukazovať tváre), ale mňa by zaujímalo ako ste to riešili.

Ste si vedomý, že ste boli svedkami porušenia VzN o pití alkoholu na verejnosti, a taktiež, že to boli mladí ľudia do 18 rokov, čo tiež je určené zákonom. Ako ste to riešili?
    Volali ste políciu ohľadom porušenia VzN a zákona?
    Pokiaľ nie, viete o tom, že ste povinní, ako svedok privolať hliadku?

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia

PRIHLÁSENIE

zabudol som heslo

Užívateľ neprihlásený. Registrácia

INZERCIA

ico

Elektro / PC: Predám (45945)

Lacno predáme pokladňu Elcom Euro 2000T - digital 2 x termopáska, nie je fiskalizovaná.

0905890506 | cena: dohodou
ico

Reality: Dám do prenájmu (43410)

Priestory v administratívnej budove v širšom centre na Plzenskej ulici č.2. Výhodná cena nájmu vrátane kvalitného internetu v cene nájmu.

0905324336 | ico
ico

Reality: Dám do prenájmu (46479)

Posledná kancelárska miestnosť o výmere 58 m2 v CENTRE TS7 uprostred mesta Prešova. 1. Poschodie, terasa s výhľadom do záhrady, parkovanie v cene.

0905890506 | cena: dohodou

© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov